Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen nem húz jobbra szinte senki, akkor vajon reménytelenül ronda lehetek?
Nagyon jó esetben pár naponta van egy kapásom, akiknek a 80%-a nem válaszol. Mellesleg akikkel összeakadok ott, azok sem szoktak kifejezetten az eseteim lenni(nem azért mert olyan válogatós lennék és 90%-ot amúgy is jobbra húzok). Néztük a haveromét, akinek olyan 50-60 párja lehetett néhány hét alatt és állítása szerint kb. a felük válaszol is neki. Eddig azt hittem, hogy mindenkinek olyan nehéz párt találni tinderen, de ezek szerint mégsem...
Igazából letörölném a g**ibe az egész alkalmazást, de azért bízom benne hátha egyszer szerencsém lesz... Azt gondolom már kitaláltátok, hogy fiú vagyok :)
Nos lehetséges, hogy csak a képeim trágyák, de igazából nem vagyok valami fotogén alkat. Mellesleg elég idióta módon mosolygok egyáltalán nem sármosan…
A kutyámmal van kint képem, döglött halakkal meg szarvasokkal nem fotózkodok és autókkal sem(bár van olyan érzésem,hogy egy BMW vagy egy Audi felturbózná az esélyeimet). Volt hogy egy ottani beszélgetőpartnerem megkérdezte van e BMW-m én meg cinikusan visszaírtam,hogy a Ferrari és a helikopter után már nem maradt rá pénz :) Túl hosszúéletű nem lett a beszélgetés.
Addig amíg ezt meg nem kérdezte még normálisnak is tűnt. Ja és nem a gucci cicababa kategória volt ránézésre.
De sztem ezt a helyzetet speciel jól reagáltam le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!