Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan van az, hogy Tinderen kiirtam a magasságom és már napok óta nem is jelöl vissza senki?
173
igazából tényleg alacsonynak számit ez, mert a buszon se ér le a lábam, ha rendesen ülök az ülésen
Mondjuk az igaz, nekem csak az arcom, ami borostás, meg kicsit alulról van fotózva, szóval lehet valaki azt hiszi, 190 vagyok :D Viszont ha rákérdeznek, mindig őszintén válaszolok. Szerintem te csinálod jól, mert így legalább nem érheti meglepetés a like-olót, és kevesebb lány fog visszajelölni, de ők legalább komolyan is gondolják a tetszést, mint pl.: ahogy az 1-es tenné :) Lehet, nekem is ki kellene írnom.
(#2)
jaj...:D de hát hallod szinte SENKI sem jelöl vissza..
na jo 1-2 ronda és vagy kövér lány de azokat meg én tiltom egyből
nem is tudom mit gondolnak ezek, hogy majd velem is beérik?
hát már csak kétségbeesettség miatt jelöltem be mindenkit, hogy nehogy az legyen, hogy véletlenül nem jelölöm be azt aki amugy igen
egyébként pl a szép nőket be se jelölöm alapvetően, MERT MINEK?
azoknak ugyse kellek
na de az átlagosaknak sem:D
hát most na nálam nem az a baj, hogy "nem merek odamenni", csak nem látom értelmét
mivel odamentem én már élőben elég sok nőhöz, de ugy vettem észre, hogy ugyanaz a szintü magabiztosság nem ugyanazt jelenti az egyes nőknek
mert egy csufibb nő hanyatt vágja magát a "magabiztosságomtól", addig egy szebb nőnek simán kretén vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!