Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan van az, hogy Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan van az, hogy Tinderen kiirtam a magasságom és már napok óta nem is jelöl vissza senki?

Figyelt kérdés

173

igazából tényleg alacsonynak számit ez, mert a buszon se ér le a lábam, ha rendesen ülök az ülésen

2015. dec. 13. 12:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem hiszem, hogy ez a szépségtől függ. Ha kretén vagy, akkor minden nőnél az leszel, legfeljebb lesz, aki tolerálja.

(Amúgy: "sose nyomd fullba a kretént!" :D)

2015. dec. 13. 13:15
 12/19 A kérdező kommentje:

jaj minden nő tolerálja a kreténséget, HA MEGÉRI NEKI

nyilván egy szebb nő is tolerálja, ha megéri neki, mert annyira szép a pasi, vagy hires vagy pénz

2015. dec. 13. 13:16
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

"de hát hallod szinte SENKI sem jelöl vissza..

na jo 1-2 ronda és vagy kövér lány de azokat meg én tiltom egyből "

pont olyan felszínes vagy, mint akik a magasságod miatt nem jelölnek vissza.. najó, mondjuk te még pluszba paraszt is vagy :D

2015. dec. 13. 13:17
 14/19 A kérdező kommentje:

aha, csak engem azért nem jelölnek vissza, mert 173 centi miatt genetikai hulladéknak néznek

én meg nem jelölöm vissza a ronda és vagy kövér nőket, mert nem akarok hányni

2015. dec. 13. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

a ronda nő tehet róla hogy ronda?

paraszt vagy. jobb is ha nem tetszel senkinek

2015. dec. 13. 13:37
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, érthető, vannak olyan nők, akik nem tetszenek neked, viszont ordenáré a stílus, ahogyan beszélsz róluk. Ha annyit írsz, hogy páran jelölnek csak vissza, de neked meg ők nem tetszenek, az mennyivel intelligensebben hatott volna..

Elég sokat elárul amúgy ez egy emberről :D

2015. dec. 13. 16:38
 17/19 anonim ***** válasza:

nekem a 170 centi körüli fiúk az ideáljaim :D jobb mint a 180 felettiek, ahol létrára kell állnom egy csókhoz...

163 cm vagyok :)

2015. dec. 13. 18:04
 18/19 anonim ***** válasza:
95%
Szóval bejelölöd azokat akik nem tetszenek, akik meg tetszenek, azokat meg nem. Sírsz hogy nincs matched, de az sem jó ha van. A magasságod itt a legkisebb probléma. Annyi eszed sincs mint egy tál rizsnek.
2015. dec. 13. 18:05
 19/19 A kérdező kommentje:

aha, csak azt elfelejted modnani, hogy olyan 170 centis fiu kell, aki alkatilag olyan mint egy megas fiu, csak nyilván arányosan lekicsinyitve,

egy kisbabát is fel lehet nagyitani 2 méteresre , de attól még nem lesz vonzó

2015. dec. 13. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!