Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan van az, hogy Tinderen kiirtam a magasságom és már napok óta nem is jelöl vissza senki?
173
igazából tényleg alacsonynak számit ez, mert a buszon se ér le a lábam, ha rendesen ülök az ülésen
Nem hiszem, hogy ez a szépségtől függ. Ha kretén vagy, akkor minden nőnél az leszel, legfeljebb lesz, aki tolerálja.
(Amúgy: "sose nyomd fullba a kretént!" :D)
jaj minden nő tolerálja a kreténséget, HA MEGÉRI NEKI
nyilván egy szebb nő is tolerálja, ha megéri neki, mert annyira szép a pasi, vagy hires vagy pénz
"de hát hallod szinte SENKI sem jelöl vissza..
na jo 1-2 ronda és vagy kövér lány de azokat meg én tiltom egyből "
pont olyan felszínes vagy, mint akik a magasságod miatt nem jelölnek vissza.. najó, mondjuk te még pluszba paraszt is vagy :D
aha, csak engem azért nem jelölnek vissza, mert 173 centi miatt genetikai hulladéknak néznek
én meg nem jelölöm vissza a ronda és vagy kövér nőket, mert nem akarok hányni
a ronda nő tehet róla hogy ronda?
paraszt vagy. jobb is ha nem tetszel senkinek
Kérdező, érthető, vannak olyan nők, akik nem tetszenek neked, viszont ordenáré a stílus, ahogyan beszélsz róluk. Ha annyit írsz, hogy páran jelölnek csak vissza, de neked meg ők nem tetszenek, az mennyivel intelligensebben hatott volna..
Elég sokat elárul amúgy ez egy emberről :D
nekem a 170 centi körüli fiúk az ideáljaim :D jobb mint a 180 felettiek, ahol létrára kell állnom egy csókhoz...
163 cm vagyok :)
aha, csak azt elfelejted modnani, hogy olyan 170 centis fiu kell, aki alkatilag olyan mint egy megas fiu, csak nyilván arányosan lekicsinyitve,
egy kisbabát is fel lehet nagyitani 2 méteresre , de attól még nem lesz vonzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!