Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettem ki képet magamról tinderen mégse akar senki se ismerkedni velem, miért lehet ez?
Mutasd a kepet. Igy lattatlanban nem lehet tanacsot adni.
N
Figyelj, pajti, nagyon hamar meg fogod tanulni, hogy a tinderre nem érdemes alapozni.
Az az érdekes a tinderben, hogy mivel rengeteg adattal szolgál, nagyon jól le lehet statisztikailag követni, hogy hogy működik a párkeresés.
Van egy kísérlet a youtube-on, ahol egy szépfiú meg egy csinos lány képével csináltak ezer-ezer jobbra húzást. Az eredmény: a nőknek 2,5-szer több matchük és 13-szor annyi kapott üzenetük volt, mint a férfiaknak.
A nők állítólag a férfiak 85%-át eleve elutasítják. Nekem a tinderrel nincs sok jó tapasztalatom: feltettem a legjobb képem és a legjobb dumám, majd fél év használat után 4 (!) lánnyal találkoztam. Miközben match-em több száz volt. Szóval az még egy dolog, hogy ne számíts arra, hogy sok egyezésed lesz (egy hét alatt 2-3 fiúként szerintem már nem rossz), de még a match és a találkozás között is van egy irdatlan nagy szakadék. Én az elmúlt napokban összekerültem vagy 7-8 lánnyal. Tudod hánnyal beszélek abból most? Eggyel se. Mind eltűnik max. 3 napon belül. A tinder ilyen. Nem benned van a hiba. A csajok legtöbbje "fogalma sincs, miért" van fenn, ők "csak nézelődnek". Kb. olyan ez, mint a diszkóban, ahol mindenki csak táncolni ment a barátnőivel. (Táncoljatok otthon, b***zátok meg. Minek ahhoz diszkó?) Úgyhogy ne gondolj úgy a tinderre, mint az olcsó megoldásra a fiatal fiúk ismerkedési problémáira. Nincs olcsó megoldás. El kell érned, hogy emelkedjen a társasági státuszod. Amiben jó vagy, abban még jobbá kell válnod, és minél többször kell menni baráti társaságba, ahol sok lány van, és minél inkább meg kell mutatnod magad.
Ha meg nem hiszel nekem, próbálj ki nyugodtan két dolgot: csinálj egy kamuprofilt valami modellfiú vagy "hot douchebag" képével, meglátod, mennyivel több lájkod lesz (kb. ez az a szint, ami a lányok érdeklődését már maguktól is felkelti). Ha még szemléletesebb eredményt akarsz, csinálj női kamuprofilokat. Nagyon hamar nyilvánvalóvá fog válni a kereslet-kínálat egyenlőtlensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!