Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon velem miért nem akar senki sem kapcsolatot?
miért nem akarnak felvállalni?
nem feltétlen külső miatt, lehet a belső miatt is ez a dolog, főleg ha valaki buta, vagy olyan a stílusa...
nem lehet, hogy a szüzességed ami taszító egyeseknek? azt hiszik valami gond van veled, mert 26 évesen az vagy, tudnak erről?
A rágörcsölés elég nagy gond, abból simán elsülhet rosszul a dolog, mert nagyon erőlteted!
24F
Komolyan megnéznék egy képet rólatok.
Ez a nem akar felvállalni dolog elég érdekes egy dolog. Miért akar valaki kapcsolatot olyannal, akit nem vállal fel? Mondjuk be kell vallanom, volt egy lány, akit ahogy kezdtem egyre jobban megismerni, azt mondtam magamban, hogy ezt tuti nem mutatnám be senkinek, mert sokszor érthetetlen helyzetekben, és olyan idegesítően tudott röhögni. Ez most elég viccesen hangozhat, de komolyan zavaró volt. És ebből kifolyólag szakítottam is vele, mert aztán nem csak ez volt a baj kettőnkkel. Rajta kívül mindenki mással úgy voltam, hogy alig vártam, hogy bemutathassam a családnak, a barátoknak, és akár az egész világnak. Sőőőt az egész világnak be akartam őket. :)
Amúgy nem vagy lekésve semmiről. 26 évesen még igencsak nem számítasz idősnek. Persze fura, hogy ennyire tudtad magadat tartani, annak ellenére, hogy voltak azért férfiak, akik szexet akartak. Mondjuk ez egy pozitív dolog is lehet. Önvizsgálat? Eljársz otthonról? Mit dolgozol? Milyen férfit akarsz? Adsz-e jelet a külvilágnak? Barátok?
26F
Nagyon, de nagyon nem vagy lekésve semmiről, komolyan mondom.
30+ nő vagyok és még én sem érzem azt a lehangoltságot, reménytelenséget, ami itt a leírásodból süt (pedig elváltam, kisgyermeket nevelek, de hidd el, így is van/lenne jelentkező).
Te is megfogalmaztad, hogy talán görcsösen akarod- tudom, hogy nehéz ezt tudatosan elengedni, de nem lenne haszontalan.
A másik, ami eszembe jutott: legyen tartásod! Ha egy férfi nem vállal fel, csak szexet akar és te nem, tehát nem egyeznek az igényeitek, elvárásaitok ilyen lényeges kérdésben, akkor nem kell megalkudni, csak azért, hogy legyen valaki.
Tartsd magad annyira jó embernek és elfogadható nőnek, hogy neked is kijár egy kölcsönös tiszteleten, szereteten alapuló méltó kapcsolat és nem kell, hogy lesüllyedj szeretőnek vagy valamilyen "barátság extrákkal" kapcsolat szintjére, ha nem akarsz.
Igen, sok ilyen "laza" kapcsolatot, felelősség nélküli "járogatást" kereső férfi van minden korosztályban (akár úgy is, hogy elkötelezettek, tehát otthon feleség vagy barátnő várja), ez kétségtelen, sajnos én is tapasztalom, de merj erre nemet mondani, ha neked ez nem felel meg, nem az elképzelésed.
Sok sikert kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!