Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy kiderítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiderítsem mit is akar tőlem? Nekem még soha nem tetszett senki ennyire.

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki még társkeresőn talált meg márciusban. Az elején sokkal érdeklődőbb volt, majdnem minden nap írt, aztán mivel mindkettőnknek tanulnia kellett sosem jött össze a találkozás. Volt egy időszak, mikor már lemondtam róla másokkal ismerkedtem, de egyikkel se alakult ki semmi komoly. Az utóbbi időben újra elkezdtünk beszélgetni, de nem reménykedtem már benne, hogy valaha is találkozni fogunk, végül mégis sikerült. Lassan már egy hónapja lesz ennek, de én nagyon jól éreztem magam vele, sokat nevettem, érdeklődtem és egyáltalán nem voltam zárkózott. Nem nyomult rám egyből, csak beszélgettünk. Mikor elköszöntünk, mondta, hogy majd még találkozunk, aztán mikor hazaért rögtön írt, hogy jó volt velem találkozni. Utána próbáltam várni, nem rátelepedni, és egy hét után keresett meg, hogy miért nem írtam azt hitte nem tetszettem neki. Szóval párszor felhozta a találkozást, áthívott magához, de vmiért sose jött megint össze. Nekem nagyon tetszik, sose éreztem senkinél se azt amit nála első találkozásnál. De nem szokott minden nap keresni, a legtöbbször én érdeklődök, de akkor se nagyon kérdez. Ha folyton én írnék neki, akkor lehet elijeszteném és nem írna többet. Szeretnék vele még találkozni, jobban megismerni, de nem tudom ő hogy viszonyul hozzám mit szeretne tőlem. Külsőleg elég jól néz ki, edzett, sok ismerőse van, biztos sok lány odavan érte. Én meg ez a visszafogott, csendes de csinos lány vagyok és sokszor azt érzem esélyem se lehetne nála. Nagyon sokat gondolok rá, érzem hogy vonzódok hozzá. Eddig csak egy hosszabb kapcsolatom volt, de nála se voltam igazán szerelmes.
2016. nov. 3. 09:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Én 24, ő 25 éves.
2016. nov. 3. 09:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra van időd, amire akarod. Ha nem szánsz rá időt, akkor ennyi volt. Olyan nincs, hogy "valamiért sose jött megint össze". Ez nagyon gyenge duma. Vagy teszel azért, hogy ebből legyen valami, vagy nem. Erősen a nagy büdös semmi felé haladtok.
2016. nov. 3. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet azt gondolja, hogy csak barátkozni akarsz, mert nem nem jön össze a találkozó. Hívd el. De ne menj át hozzá, ha ezután is tartja veled a kapcsolatot, valszeg nem csak szexre kellesz.
2016. nov. 3. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
hali! Ebből végül kisült vmi jó? :)
2018. febr. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!