Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar tőlem senki komolyat? 19L
Tehát az a helyzet, hogy velem mindig kiszúrnak.
Ha tetszik vki, akkor vagy barátnője van, amit nem mond meg,vagy pedig nincs neki, de miközben velem van,lesz...
Nem tudom,én vagyok e túl érzékeny,de nekem olyan rosszul esik ez. Mindenkivel ez van ennyi idősen?
Most is az volt, hogy tetszett vki, én is neki, szexeltünk,minden jól ment,es aztán az exe írt neki, ő még vissza ment hozzá. Előzőleg még nem tudtam h van vkije, annak aki tetszik, és rájött a lány h csalja a fiú. A fiú meg meg akarta kérni a kezét. Na ott én voltam a hibás mindenért...
És én nem értem. Az a baj h szeretek szexelni v mi?
Ott tartok h nem kell senki, de akkor meg hiányzik a társ.
A srác nem mondott erről semmit,egyszer bejelentette,h van vkije, és meg akarja kérni a kezét. Leblokkoltam sajnos.
És előtte igenis ismertem. Edzőtársak és barátok voltunk. Nem tudtam, hogy átver.
És nem a f.rk. érdekelt, ő volt az első szerelmem,és az első szex is vele volt.
Egyszerű: könnyen kapható vagy, ezért azokkal akadsz össze, akiknek csak ennyi kell.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!