Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar tőlem senki komolyat? 19L
Tehát az a helyzet, hogy velem mindig kiszúrnak.
Ha tetszik vki, akkor vagy barátnője van, amit nem mond meg,vagy pedig nincs neki, de miközben velem van,lesz...
Nem tudom,én vagyok e túl érzékeny,de nekem olyan rosszul esik ez. Mindenkivel ez van ennyi idősen?
Most is az volt, hogy tetszett vki, én is neki, szexeltünk,minden jól ment,es aztán az exe írt neki, ő még vissza ment hozzá. Előzőleg még nem tudtam h van vkije, annak aki tetszik, és rájött a lány h csalja a fiú. A fiú meg meg akarta kérni a kezét. Na ott én voltam a hibás mindenért...
És én nem értem. Az a baj h szeretek szexelni v mi?
Ott tartok h nem kell senki, de akkor meg hiányzik a társ.
Lehet hogy ismerkedéskor túl gyorsan az ágyban köttök ki -ami nem baj, ha mindkettőtök örömére szolgál- és az ilyen lányokat hajlamos a fiúk többsége ingyen örömlánynak tartani.
Ha a másik személyisége is érdekel és elvárod hogy a te személyiséged érdekelje őt, akkor először beszélgess vele, tudj meg a lehető legtöbbet, hogy mit gondol dolgokról és hogy miként viselkedik különböző helyzetekben.
Hiába írunk neked bármit, sosem fog leesni, mi a gond. Tipikusan az a csaj vagy, aki sír, hogy a férfiaknak nem kell komoly kapcsolatra, közben pedig rib.nckent viselkedik.
Leírtuk, mi a gond: könnyen kaphatö vagy, innentől arra kellesz csak, komolyra nem. Hiába kérdezed meg még ötször, ez a gond, nincs mit ragozni rajta.
Nem vagyok szexéhes. Csak szeretek azzal együtt lenni akit szeretek.
Viszont nem is ismertek. Miért ne lenne bennem semmi amit kedvelni lehet?
Több barátnőm is van, mindenkivel jóban vagyok. Sportolok,tanulok, dolgozók. Vannak hobbijaim, teljes az életem. Nem értem mi velem a gond bocsi
Mert semmi másra nem vagy jó. :)
Ha mégis, akkor esetleg írd meg privátban mi a véleményed a filozófiai objektív-szubjektív kapcsolatról (kapcsolódóan említheted az emberi érzékelés hiányosságait a valósággal kapcsolatban)).
Ha ezekre értelmes válaszokat tudsz adni, akkor elképzelhető, hogy nincs igazam, és szintén elképzelhető, hogy beszélgethetnénk egy kicsit többet... :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!