Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar tőlem senki komolyat? 19L
Tehát az a helyzet, hogy velem mindig kiszúrnak.
Ha tetszik vki, akkor vagy barátnője van, amit nem mond meg,vagy pedig nincs neki, de miközben velem van,lesz...
Nem tudom,én vagyok e túl érzékeny,de nekem olyan rosszul esik ez. Mindenkivel ez van ennyi idősen?
Most is az volt, hogy tetszett vki, én is neki, szexeltünk,minden jól ment,es aztán az exe írt neki, ő még vissza ment hozzá. Előzőleg még nem tudtam h van vkije, annak aki tetszik, és rájött a lány h csalja a fiú. A fiú meg meg akarta kérni a kezét. Na ott én voltam a hibás mindenért...
És én nem értem. Az a baj h szeretek szexelni v mi?
Ott tartok h nem kell senki, de akkor meg hiányzik a társ.
*szexig
*meg
Senki nem zárja a nőket erényövbe.
Egyszerűen csak nem kellenek nekünk olyan nők, akik a fél világot végigkefélték. Ennyi.
Magatokkal bäsztok ki. Vagy nem. Ahogy érzitek.
Semmi baj a 3 szexig tartó kapcsolattal, ki mondta, hogy baj lenne?
Csak annyit mondtam, hogy ha ez a 3 viszonylag rövid időn belül következik be, akkor ne várd, hogy bárki elhiggye, hogy "komoly" kapcsolatot keresel. Ennyi.
#46 Honnan veszed, hogy rövid időn belül?
3 év nekem elég hosszú időnek tűnik, 3 szexuális kapcsolathoz. És én nem hinném, hogy tehetek róla, ha otthagy az egyik. Nem kereshetek mást, v mi?
"Honnan veszed, hogy rövid időn belül? "
Onnan, hogy 19 éves vagy, könyörgöm!
Ha valaki barátnőt keres komoly kapcsolatra, mondjuk 25 éves lányok között, és megkérdezi, hogy hány kapcsolata volt előtte, akkor a 3 az még elfogadható kategória. De ha te ilyen tempóban haladsz, akkor 25 éves korodra azt válaszolhatod majd, hogy 9-10. Aztán csodálkozol, ha a srác lelép, mert - ahogy fent valaki írta - úgy ítéli meg, hogy nem kell neki olyan, akit "végigkefélt a fél város". Vagy indulhat az egész azzal, hogy eleve letagadod a kapcsolataid felét (fő az őszinteség).
utolsó:
akkor szerinted ha annyi emberrel lettem volna, mit kellene mondanom? h egy se volt? hogy 3?
nincs jó válasz v mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!