Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar tőlem senki komolyat? 19L
Tehát az a helyzet, hogy velem mindig kiszúrnak.
Ha tetszik vki, akkor vagy barátnője van, amit nem mond meg,vagy pedig nincs neki, de miközben velem van,lesz...
Nem tudom,én vagyok e túl érzékeny,de nekem olyan rosszul esik ez. Mindenkivel ez van ennyi idősen?
Most is az volt, hogy tetszett vki, én is neki, szexeltünk,minden jól ment,es aztán az exe írt neki, ő még vissza ment hozzá. Előzőleg még nem tudtam h van vkije, annak aki tetszik, és rájött a lány h csalja a fiú. A fiú meg meg akarta kérni a kezét. Na ott én voltam a hibás mindenért...
És én nem értem. Az a baj h szeretek szexelni v mi?
Ott tartok h nem kell senki, de akkor meg hiányzik a társ.
28# köszönöm! :) kérdező láthatod én fiú vagyok de ne hidd hogy nem kamu barátnőid vannak :) ilyen nő nem csak kapcsolatra barátnak sem jó :)
21 es voltam.
Csak most már elterjedt a híred, és így nem lesz egyszerű.
Röpülnek azok a férfiak, akiknek ez kell... és van ilyen jó pár!
A normális férfiak meg elkerülnek - bár amúgy sem tetszenének neked, szóval mindegy.
Kérdező, szerintem azért hiszik itt sokan, hogy könnyűvérű vagy, mert bár azt írod, hogy komoly kapcsolatot keresel, 19 éves létedre már 3 szexig jutó kapcsolatod volt, és még ott vannak a srácok, akik tetszettek, de volt barátnőjük, ezért nem jött össze velük semmi. Ez azért egy kicsit sok és túl gyors, nem gondolod?
Általában ha komoly kapcsolatban gondolkozik az ember, akkor legalább 2-3 hónap ismeretség kell, mire beleszeret valakibe (nem első látásra ugyebár), utána ismerkednek-randizgatnak mondjuk még 1-2 hónapig (feltételezve, hogy dolgoznak, stb, és ezért heti max. 1-2-szer tudnak találkozni, ez nem olyan hosszú idő). És ha ezután biztosak egymás, és a saját érzéseikben, esetleg jöhet a szex.
Na és ha ebben a fázisban átverik az embert, akkor jön a csalódottság érzése, amiből megint legalább 2-3 hónap, mire kigyógyul az emner, és nyitott lesz újabb kapcsolatra. Ha tényleg komolyan szerette az illetőt, akivel szexelt is, nem lesz új barátja egyhamar.
Nem arról van szó, hogy hosszasan váratni kell a másikat, de egyszerűen kell ennyi idő, hogy megismerd a másikat és a saját érzéseiddel is tisztában legyél. Én azt tanácsolom, hogy lassíts egy kicsit, sőt, lehet hogy az lenne a jó, ha tartanál egy-két év szünetet, ami alatt csak figyeled hogyan viselkednek mások a párkapcsolatokban meg egymással, mi az ami működik, és mi az ami nem. Aztán próbáld újra, egy kicsit érettebben.
Őszintén szólva nem egészen értem az ezen az oldalon rendszeresen feltűnő lincshangulatot. Valaki feltesz egy kérdést, és boldog-boldogtalan rajta veri el az őt ért egész heti stressz porát. Kérdező semmi rosszat nem mondott. Talán csak ezt: " tetszett vki, én is neki, szexeltünk,"
De ez ma már annyira általános, hogy még én, az 57 éves, más erkölcsben nevelkedett vén fäsz se akadok ki rajta.
Szerintem nincs veled baj, kérdező, csak ne mosd össze a dugópajtit a komoly kapcsolat reményével. Ezeket válaszd külön, és a helyén kezeld mindkettőt. Ha valakitől többet szeretnél, azzal ne szexelj rögöt az elején, mert ezzel elértékteleníted magad. Egy értéktelen ronggyal meg senki sem akarja összekötni az életét. Tudod, az életben csak annak van értéke, amiért megdolgoztunk, megszenvedtünk, amit nehezen szereztünk meg. Aki téged könnyen megszerez, annak nyilván nem leszel egy megbecsülni való kincs. Csak egy pina, amit bárhol tucatjával kaphat. Nem ismerem az életkörülményeidet, de úgy képzelem, hogy a vidéken élő szüleidtől költöztél nagyvárosba, és ott próbálod most megtalálni a helyedet. Szólj, ha tévedtem, mert csak úgy tudok korrekt tanácsot adni.
#38 "19 éves létedre már 3 szexig jutó kapcsolatod volt, és még ott vannak a srácok, akik tetszettek, de volt barátnőjük, ezért nem jött össze velük semmi"
Nem tudom mi a probléma '3 szexit jutó kapcsolattal'. Viszont, bár ehhez semmi közöd, de ezek közül egy, az nem az én akaratomból történt. Nem hiszem ugyanakkor,hogy ez probléma lenne,akár 2,3,20, vagy 30 alkalom, ha én, vagy bárki más ennyi fiúval lenne. Fordítva sem gond, akkor a lányokat se zárjuk már erényövbe!!
A másik dolog: hol mondtam olyat h voltak srácok akik tetszettek, de volt vkijük, és ezért nem jött össze velük semmi? Ez nevetséges!!! Ilyet egy szóval sem mondtam. Rettenetesen sértő, hogy azt állítod, ácsingózok olyan után,akit nem kaphatok még.
Miquel: köszi a válaszokat, de ne nézz már vmi vidéki libának! Miért kell beskatulyázni? Te is csak azt tetted,mint a többiek -.-" csak nem mondtad ki, mint vki előtted,h 'ismered a FAJTÁMAT'. Agglomerációs helyen élek, Budapesten tanulok, és most fogok nyárra albérletet venni a fizumból.
Nem tudom tényleg kinek mi baja, de az erkölcsi szónoklatok kicsit uncsik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!