Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki se összejönni? L/26
Mit értesz hogy nem nagymenő?
Bolod vagy,öngyilkossag?
Mutass már egy képet magadról, legalább privátban.
Pontozlak, ha ez segít.
Ha van legalább egy 6/10 kinézeted, lenne egy-két tippem ;)
20/f
Szereted magad? Itt ez az elsődleges szempont! Ha nem szereted magad, akkor hogy várhatod el, hogy más is szeressen téged?
Ha belülről mardos téged a görcs, a bánat..stb. ez a külsődön is meglátszik és inkább visszataszító lehet a kisugárzásod, mintsem az ellenkezője.
Tehát biztos nem sugárzol kívülről boldogságot, örömet, amivel jeleznéd a külvilágnak, hogy minden rendben van veled, nyugodtan gyertek és ismerjetek meg.
Előbb magadat tedd rendbe. Kezdj önismerettel foglalkozni. Ha tudod, hogy mik a hibáid változtass rajta.
Nemcsak a szépségen múlik a külsőd, hanem a belülről jövő érzéseiden is, ami kívülről látszik rajtad!
Egyébként elég gyáva gondolat az öngyilkosság!
De hát a gyávák mindig a legkönnyebb utat választják.
Ebbe is gondolj szépen bele!
Hülye vagy, ha 5 randi miatt öngyilkosságon töröd a fejed!
5 randi még amúgy sem számít! Az kb. semmi. Sajnos sokat kell manapság kepeszteni azért, hogy egy pali felfigyeljen egyáltalán Rád, meg hogy utána megtartsd! :(
Nekem amúgy 34 évesen jött össze az, hogy tényleg szerettek, szóval ne add fel!
Lehet nem a csodát kéne 26 évesen várni, hogy valaki majd felszed, hanem aktív társkeresésbe kéne kezdeni, pl társkeresőn. Ha olyan vagy mint én és nem jársz szórakozóhelyekre, akkor pláne ez a legjobb lehetőség. Ebben nincs semmi ciki. Tele van suttyókkal állítólag, meg lotyókkal, de én is ott találtam meg a párom és már több, mint fél éve együtt vagyunk, boldogan.
A késés nálam is kiveri a biztosítékot, kivéve ha mondjuk közben felhív, hogy bocsi késett a buszom, elfüstölt a metro, stb.
A szeretet pedig idővel alakul ki. Ez a meglátjuk egymást és egymásba szeretünk téma nem létezik, mert az legjobb esetben is maximum fellángolás, vágy. A szeretet, a kötelék kialakulása időbe telik.
Sok sikert! :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!