Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem senki se összejönni? L/26
"Anyám is azt mondja hogy senkinek se fogok így kelleni."
Komolyan mondom, megdöbbentő, hogy egy anya látja, hogy a lánya szenved, és csak azért sem segít rajta, inkább belerúg még egyet. Felfoghatná, hogy 26 évesen a lánya már nem fog változni, ezzel a személyiséggel fogja leélni az életét. Az ember abban bízik, hogy majd a szülő biztos megérti a problémám és meghallgat, aztán kiderül, hogy csak még mélyebbre taszít a dágványba. Tényleg hihetetlen.
Nincs valaki olyan az életedben, akivel különösen szoros kapcsolatot ápolsz? Munkatárs, barátnő, testvér, stb., aki meghallgatna és megértene? Neked első sorban most egy ilyen személy kéne, akinek ki tudod önteni a szívedet, és már ettől is jobban lennél. Magadban kell rendet tenni. Az kéne, hogy ezzel a személlyel el is menjetek néha ide-oda, hogy kapj impulzusokat a külvilágból, az emberektől.
Én azt mondom, hogy nincs veled a leírás alapján semmi baj, óriási igény van az ilyen lányokra, csak lelkileg rendbe kell jönnöd. Engem valahogy mindig megérintenek az ilyen történetek, remélem, tudtam segíteni. 34F
Hát igazából nálam az egy nagyon rossz pont, ha a lány visszahúzódó az rosszabb, mint ha nem lenne olyan szép. Mert nem akarok óvóbácsit játszani... utálom ha csak én pofázok a csaj meg csak kussol.
Az a lány vonzzó számomra aki kedves, kommunikatív és humoros.
Anyád nem a tapintat bajnoka, de még igaza sincs.
Azzal értek egyet, aki azt írta, hogy csak lazán... nem lehet párt "keresni", csak találni, ha elég sok emberrel vagy elég kedves kapcsolatban.
#15-öst lepontozták, de igaza van. Randiztam olyan lánnyal már, aki megszólalni sem bírt... tudjátok milyen kellemetlen volt, hogy végig én pofáztam és mindent harapófogóval kellett kihúzni belőle? Pedig nem vagyok az a típus, aki nem hagyja a másikat szóhoz jutni, sőt... és mégis, ha én nem beszéltem, nem mondott semmit. Az ilyen... iszonyatosan kiábrándító.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!