Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha Tinderen nem húz jobbra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Tinderen nem húz jobbra szinte senki, akkor vajon reménytelenül ronda lehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon jó esetben pár naponta van egy kapásom, akiknek a 80%-a nem válaszol. Mellesleg akikkel összeakadok ott, azok sem szoktak kifejezetten az eseteim lenni(nem azért mert olyan válogatós lennék és 90%-ot amúgy is jobbra húzok). Néztük a haveromét, akinek olyan 50-60 párja lehetett néhány hét alatt és állítása szerint kb. a felük válaszol is neki. Eddig azt hittem, hogy mindenkinek olyan nehéz párt találni tinderen, de ezek szerint mégsem...

Igazából letörölném a g**ibe az egész alkalmazást, de azért bízom benne hátha egyszer szerencsém lesz... Azt gondolom már kitaláltátok, hogy fiú vagyok :)

2019. jan. 31. 00:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Amiket mellőzz:mereven,mosoly nélkül bámulsz a kamerába,idétlen grimaszok,mogorva tekintet,rendetlen-lepukkant dolgok a háttérben.Hanyag öltözet,félmeztelenség,fotózás hallal,kocsmában,nőkkel.

Sajnos társkereső oldalakon szinte minden 2.képen vagy az ember tré vagy a környezete,vagymindkettő.

2019. jan. 31. 06:54
 12/37 anonim ***** válasza:
Lumpaci... szerinted a nők nem javitjak fel a kepeiket? Ne legyel mar ennyire naiv ;)))
2019. jan. 31. 06:55
 13/37 anonim ***** válasza:
97%

11-hez kiegészítés: Nekem az egy hobbisok sem tetszenek. Leggyakoribb hogy az autó/motor, minden képen szerepel. Utána a horgászat, vadászat. Önmagában nincs baj ezekkel, de aki nemtud az autójáról vagy a döglött állatokról leszakadni 10 percre az nekem nem kell.

Vagy ti választanátok olyan lányt akinek minden képen a műkörme van mutogatva, vagy bevásárlószatyrokkal pózol?

Barátokkal közös kép elsőnek. Az esetek 90% ban nem azé a profil aki a főképen tetszene, utána az ember nem úgy tekint a profil tulajára. Átlagos férfiaknál is ez van, de azt külön nem értem amikor a tőle 100x jobban kinéző haverjával közösképet választja.

Tahó leírás: pl: "Ha dagadt vagy húzz balra" - vékony vagyok, te meg bunkó, mész balra.

Rossz képek: nem műtermi fotó kell, de legyen minimum egy olyan kép amin rendesen látszik az arc, napszemüveg és miegyéb nélkül. És egy amin a testalkat is látható.

2019. jan. 31. 07:12
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, hagyjátok már a photoshopot meg társait...élőben úgyis kiderül, hogy hogy nézel ki igazából és a másik fél csak csalódni fog, randi után többet nem válaszol. Volt tinderről olyan randim, ahol a képen a pasi kigyúrt volt, élőben kövér. Kiderült, hogy az 1 éves kép és azóta nem edz..:D Hát nem volt második randi. Szóval ennek semmi értelme.
2019. jan. 31. 07:14
 15/37 anonim ***** válasza:
63%
Minden nő ugyanazt a néhány férfit húzza jobbra, másokat csak elvétve 1-2. Amúgy én kifejezetten ocsmány vagyok, és amíg tindereztem, kb. félévente volt egy matchem, az is általában véletlenül. Összesen 2 randi jött össze, de ők is kiábrándultak, ahogy élőben megláttak.
2019. jan. 31. 07:24
 16/37 anonim ***** válasza:
Nalam ez a tinder nem jott be. Meg azokat is balra hiztam akik tetszettek, mert vagy a kor elorehaladtaval vagy a sok csalodas a netes ismerkedesben odaig vezetett, hogy nekem senki nem volt egy foto alapjan szimpatikus... :D meg nekem ennyi nem eleg... toroltem is az appot
2019. jan. 31. 07:30
 17/37 anonim ***** válasza:
83%
Szóval a 80% nem válaszol és TE AZ OKOKAT KERESED AHELYETT HOGY A MARADÉK 20%OT OLTOGATNÁD? Na ezt hívják lúzer hozzáállásnak.
2019. jan. 31. 07:36
 18/37 anonim ***** válasza:
Én sem tartom magam kifejezett mai trendi pasinak. Nagyjából minden 10. nőt húztam jobbra, így is lett kb 120 találatom 1 hónap alatt.
2019. jan. 31. 09:25
 19/37 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Ez annyit jelent hogy nem tartozol a legjóképűbb 5-10%-ba. Se többet, se kevesebbet. Amit sok férfi a tapasztalata útján megértett, azt a statisztikai hivatal, szociológusok vagy a társkereső oldalak által végzett felmérések csupán alátámasztják. A nők számára a férfiak 80-90, a társkereső oldalak szerint 95%-a érdektelen, cseppet sem vonzó és unalmas.
2019. jan. 31. 09:45
 20/37 anonim ***** válasza:
Ne tinderezz csak rombolja az önbizalmad..
2019. jan. 31. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!