Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen nem húz jobbra szinte senki, akkor vajon reménytelenül ronda lehetek?
Nagyon jó esetben pár naponta van egy kapásom, akiknek a 80%-a nem válaszol. Mellesleg akikkel összeakadok ott, azok sem szoktak kifejezetten az eseteim lenni(nem azért mert olyan válogatós lennék és 90%-ot amúgy is jobbra húzok). Néztük a haveromét, akinek olyan 50-60 párja lehetett néhány hét alatt és állítása szerint kb. a felük válaszol is neki. Eddig azt hittem, hogy mindenkinek olyan nehéz párt találni tinderen, de ezek szerint mégsem...
Igazából letörölném a g**ibe az egész alkalmazást, de azért bízom benne hátha egyszer szerencsém lesz... Azt gondolom már kitaláltátok, hogy fiú vagyok :)
Amiket mellőzz:mereven,mosoly nélkül bámulsz a kamerába,idétlen grimaszok,mogorva tekintet,rendetlen-lepukkant dolgok a háttérben.Hanyag öltözet,félmeztelenség,fotózás hallal,kocsmában,nőkkel.
Sajnos társkereső oldalakon szinte minden 2.képen vagy az ember tré vagy a környezete,vagymindkettő.
11-hez kiegészítés: Nekem az egy hobbisok sem tetszenek. Leggyakoribb hogy az autó/motor, minden képen szerepel. Utána a horgászat, vadászat. Önmagában nincs baj ezekkel, de aki nemtud az autójáról vagy a döglött állatokról leszakadni 10 percre az nekem nem kell.
Vagy ti választanátok olyan lányt akinek minden képen a műkörme van mutogatva, vagy bevásárlószatyrokkal pózol?
Barátokkal közös kép elsőnek. Az esetek 90% ban nem azé a profil aki a főképen tetszene, utána az ember nem úgy tekint a profil tulajára. Átlagos férfiaknál is ez van, de azt külön nem értem amikor a tőle 100x jobban kinéző haverjával közösképet választja.
Tahó leírás: pl: "Ha dagadt vagy húzz balra" - vékony vagyok, te meg bunkó, mész balra.
Rossz képek: nem műtermi fotó kell, de legyen minimum egy olyan kép amin rendesen látszik az arc, napszemüveg és miegyéb nélkül. És egy amin a testalkat is látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!