Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte senki nem ír vissza Tinderen és Hot or noton sem? 20F
Igen, az lehet a gond, hogy mások szerint inkább "or not" vagy (bocsi a szóviccért). Akár hiszed akár nem, a tinderes csajok marha magasra helyezik az elvárásaikat, szóval ez nem a te hibád. (Meg a kinézeted eleve nem lehet a te hibád mert azt nem te döntöd el, de érted mit akarok mondani.) Ha adhatok tanácsot, inkább írj rá a lányokra valami humoros dologgal, az legtöbbször beválik :D Vagy tegyél fel olyan képeket magadról, amik a lehető legelőnyösebbek.
Remélem tudtam segíteni.:)
Itt mások szavazással eldöntik, hogy mennyire jó az adott kép. Ha Above Average jön ki 20-30 szavazat után, az már jó! ;)
(Amúgy ezek az appok tényleg arra jók inkább, ha unatkozol, szerintem lány és fiú oldalon is sokan használják így. Énis csak akkor használom, ha várok a buszra, chatelni szinte sose szoktam, csak, ha valaki nagyon szimpatikus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!