Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek én senkinek?
Rendes, jó humorú, tisztelettudó férfiként (azt már nem is merem leírni hogy jól nézek ki), a nők csak hátrálnak.
Igaz nem keresem a lehetőséget, mert már félek az elutasítástól. Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön.
Nem tudom hova kellene fejlődni, hogy többre nézzenek. Mert rendre csak azt kapom hogy kopjak le, ez már nagyon siralmas.
Magamról annyit, hogy nem cigizek, nem alkoholizálok, tudok sütni, főzni (ami muszáj, mivel egyedül élek), szeretem magam körül a rendet. 10 éves korom óta gitározok.
Van persze több dolog is amit említhetnék, de nagy vonalakban ezek a főbb dolgok. Szerintem nem egy eldobható ember vagyok.
Ha ez sokáig így fog maradni, valószínű hogy remete leszek!😂
Lehet oltogatni.....
Zenekarban kéne zenélned és akkor térdig gázolnál a muffban. Persze híresebb zenekarban. :
32/f
Szia! Nő vagyok, úgyhogy remélem nem gond, ha válaszolok...
Elolvastam a válaszokat illetve a Te reagálásaidat is, és - mint sokan mások- mindenféle rosszindulat nélkül azt tanácsolom, változtass kicsit a hozzáállásodon. Pl, a 27-es válaszoló egy teljesen korrekt kommentet írt, amiben szerintem semmiféle támadás nem volt, objektíven leírta mit gondol (és emellett szerintem igen hasznos is amit írt). Ahelyett, hogy egy pillanatra is elgondolkoztál volna rajta vagy akármelyik másik válaszon, te rögtön támadásnak vetted. Túlságosan saját magad körül pörög az agyad, érzékeny vagy és nagyon magadra veszed a dolgokat szerintem. Nem bántani akarlak ezzel, de a javadat szolgálná, ha nem ragaszkodnál mindig a saját igazadhoz és nem gondolnád azt, hogy mindig te látod jól a dolgokat - enélkül semmilyen olyan helyzetet nem lehet megváltoztatni, amiben nem érzed jól magad. És lássuk be, mivel benne vagy egy olyan helyzetben, ami nem kívánatos a számodra, már valószínűleg hosszú idő óta, így mégiscsak lehet az lenne a legkönnyebb megoldás, ha a felfogásodon próbálnál meg változtatni elsősorban..A saját magadhoz fűződő viszonyoddal kéne szerintem foglalkoznod most, mielőtt egy párkapcsolatot keresnél. Valószinűleg ezért nem akar összejönni.. Sok sikert!
N/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!