Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek én senkinek?
Rendes, jó humorú, tisztelettudó férfiként (azt már nem is merem leírni hogy jól nézek ki), a nők csak hátrálnak.
Igaz nem keresem a lehetőséget, mert már félek az elutasítástól. Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön.
Nem tudom hova kellene fejlődni, hogy többre nézzenek. Mert rendre csak azt kapom hogy kopjak le, ez már nagyon siralmas.
Magamról annyit, hogy nem cigizek, nem alkoholizálok, tudok sütni, főzni (ami muszáj, mivel egyedül élek), szeretem magam körül a rendet. 10 éves korom óta gitározok.
Van persze több dolog is amit említhetnék, de nagy vonalakban ezek a főbb dolgok. Szerintem nem egy eldobható ember vagyok.
Ha ez sokáig így fog maradni, valószínű hogy remete leszek!😂
Lehet oltogatni.....
Mi olyan hihetetlen? 😄 Gondolod hogy aki párkapcsolatban él,az egész nap a másik nyakán lóg? Nem lehet hogy ez is gond? Rossz a felfogásod.
Barátom,te kértél segítséget,ha nem birod ha megmondják az igazat,akkor talán nem kéne kérdezni 😘
Aki velem tiszteletlen, azzal én is! Kiírtam egy kérdést, nehogy már tűrjem hogy leoltanak, főleg hogy nem is ismernek! Aki nem tud normálisan hozzászólni a kérdésemhez, sehogy ne tegye! Majd ha lehet valahol önként jelentkezni leoltásért, akkor feltétlen jelentkezni fogok nálatok, de most nem az a játék van.
Amíg nem ismer meg valaki, ne is alkosson rólam véleményt! Köszi a megértést....
Senki nem oltott le. Az hogy valaki mond valamit,amivel talán nem értesz egyet,vagy nem akarod hallani,és ezt nem tudod elviselni,flegmáskodsz és megsértődsz,azt mutatja hogy túl érzékeny vagy,önző,és ráadásul mindezen nem változtatsz,mert még csak kritikát sem vagy hajlandó elfogadni.
Kérdést tettél fel. "Miért nem kellek én senkinek" ?
Megválaszoltuk. Sőt,te válaszoltad meg magad. Nincs tovább miről beszélni.
Stop! Elfogadom a kritikát olyantól, aki a szemembe mondja! Ezzel szemben te ki vagy hogy másokról ismeretlenül véleményt mondj? Ezzel a kérdéssel normális nőktől vártam választ, nem pedig olyanoktól, akik csak okosnak akarnak tűnni.
30 éves vagyok, te mennyi vagy, 50? Körülbelül annyira saccolom a korod.
Fogd fel, hogy nem érdekelsz és a véleményed sem! Ez nem flegmaság, hanem egy kérés hogy hagyj, mert túl együgyű vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!