Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem senkinek nem kellek akkor ez úgy is van?
A gond az, hogy aki tetszik nekem annak én nem. Holtbiztos, hogy így van, úgyhogy be sem próbálkozok. Minél inkább telik az idő, annál jobban érzem azt, hogy egyedül maradok.
Ha valakit érdekelnék akkor 100% hogy tenne is azért, hogy valamilyen úton-módon a közelembe kerüljön?
"Ha valakit érdekelnék akkor 100% hogy tenne is azért, hogy valamilyen úton-módon a közelembe kerüljön?"
Nem! :)
amúgy akinek kellesz az lehet, hogy még soha az életben nem látott eddig....
Hanyag és gyenge, de milyen kellene akkor legyen ha az én esetemet vesszük alapul? Mitől lenne jobb ha fűnél-fánál próbálnám magam észrevetetni? Ha másképp, maguktól nem vesznek észre akkor úgy még rosszabb volna (szerintem).
Utolsó, ezt akkor komolyan is gondolod vagy csak viccelsz?
Szóval nem tudom, hogy nézel ki nyilván, de nem is lényeges, mert a kisugárzásodon biztos, hogy meglátszik ez a görcsösség, magányosság és kilátástalanság. ÉS totálisan mindegy, hogy hogy nézel ki, ha nem jó a kisugárzásod.
Láttam már sok példát erre. Hiába nézett jól ki a pasi, helyes volt, jól öltözött, látszott rajta, hogy kiábrándult, görcsös. És egyszerűen nem vonzó emiatt. Előbb magadban kell rendet tenned és utána tetszeni valakinek.
És azt sem úgy kell elképzelni, mint a filmekben, hogy majd hirtelen megtetszik valaki és az öledbe hullik minden. Ilyen nem lesz. Tenni kell érte, ismerkedni nem feltétlenül egyből azzal a szándékkal hogy ő lesz életed szerelme, hanem beszélgetni, és alakul magától a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!