Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy senkinek sem kellek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, aki már kezdi feladni a reményt, hogy talál egy normális srácot, aki valóban engem akar. :/ nos párkapcsolat terén abszolút nincs jó tapasztalatom, sajnos a legelső kapcsolatom után nemsokkal összejöttem egy sráccal, aki a legaljasabb modon viselkedett velem, én pedig a rozsaszín felhoktol nem láttam mit művel velem. Nagy nehezen sikerült kidobnom igaz, hogy csak úgy működött hogy leszalljon rolam, hogy en is elbántam vele, amire nem vagyok buszke.. De most hogy mar nem vagyunk együtt, annyira vágyom egy olyan emberre aki megbecsül, és nem csak azt akarja.. Azt gondoltam, hogy ohh milyen könnyű lesz nekem, mosolygok arra aki tetszik, kedves vagyok stb :) hát nem. Valamiért úgy érzem hogy biztos elátkozott az exem 😂 najó ez hülyeség, de már kezdek kiborulni, hogy semmi nem jön össze. Pedig nem tartanám magam csúnyának, átlagos az arcom : fekete hosszú haj, szemüveg, vékony, csajosnak gondolom magam. Nem pakolom ki egy kepen sem a mellem, sőt utalom az olyan felsőket, nem pozolok ugy mint a többi instagirl lányok . És valamiért mégsem jön össze senki, sőt lassan már észre sem vesznek a férfiak, és nemtudom az okát. Veletek lányok volt már ilyen? Esetleg valami tipp?! Férfiak velemenyere is kivancsi vagyok :)
Nem tudom, a 82-83%-os aki egész nap az oldalon van azt mondta, hogy ilyen kérdéseket csak férfiak szoktak kiírni.
2018. nov. 4. 18:38
2/11 anonim válasza:
Ne szórakozz már!
"18 éves lány vagyok, aki már kezdi feladni a reményt.."
Van még ideális srácot találni magad mellé körülbelül 60 éved és máris feladod? Nem vagy valami kitartó..
2018. nov. 4. 18:38
3/11 anonim válasza:
Ismerek olyan 25 körüli férfiakat akiknek még egy csòk se jött össze... és akkor olvasom itt is hogy 18 éves lányok hanyadik kapcsolatában akadt gebasz. Érdekes világ ez ahol a férfiaknak a pártalálás sem könyebb mint a nőknek .
2018. nov. 4. 19:32
4/11 anonim válasza:
Húgom is így van, és nem tudtunk még megoldást :/ Mindig olyannal sikerül megismerkednie, aki csak szexet akar.
2018. nov. 4. 19:55
5/11 anonim válasza:
A normálisan közeledő, korrekt srácokkal mi az ábra? Nyakon szarod őket, igaz? 🙂
2018. nov. 4. 20:50
6/11 A kérdező kommentje:
Nem szarok nyakon senkit, nyilván aki nem tetszik, nem fogom hülyíteni, hogy lesz valami, ha egyáltalán nem jön be 😉🙃
2018. nov. 4. 21:05
7/11 anonim válasza:
Én is már kezdem feladni a reményt. Szintén 18 évesen, bár veled ellentétben nekem még kapcsolatom se volt xd. Tőlem nemhogy kapcsolatot még csak "azt" se akarnak.
Forever alone 18/L
2018. nov. 4. 21:29
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj ra. Hagyd magad 'sodrodni' majd ugyis jonni fog az embered :)
2018. nov. 26. 18:47
9/11 anonim válasza:
Lesz párotok neked is kérdező, meg a másik 18 éves "forever alone" lánynak is. Van akinek később jönnek össze a dolgok, nem szabad már így az elején neki keseredni. Hol szoktál ismerkedni, személyesen csak, vagy interneten is?
2018. nov. 26. 20:41
10/11 anonim válasza:
18 vagy még nagyon előtted az élet. Reálisan gondolom több mint 5 év múlva akarnál férjhez menni. Addig éld ki magad ... sok lány ilyen korában beleugrik egy hű de komoly kapcsolatba ,aztán 5 év után rájön,hogy élni akar még. Nem ri...kodni csak szabadon tenni venni. Egy kapcsolat minimális lemondásokkal jár minden esetben.
Sokan írják 18 évesen mennyi kapcsolata volt egy lánynak...a "diákszerelem "fontos tanít annyit az Életről mint az iskola. 33 vagyok. Amikor 13-16voltam "jártam "lányokkal csók is nagy dolog volt 3randi is kellett hozzá ,pettinghez fél év és ott be volt húzva a kézi fék
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!