Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem kellek senkinek, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kellek senkinek, miért fájdítják a szívemet a nők a “te olyan rendes vagy” szöveggel?

Figyelt kérdés

Soha nem jöttem még be senkinek, egy nőnek se kellettem! Sokat próbálkoztam, de esélyt se kaptam még. Mindent megteszek de arcplasztikára azért nem fogok elmenni (azon kívül már: fülplasztika az elálló füleim miatt, fogak teljes rekonstrukciója foghiány és kusza fogak miatt, hajbeültetés - 18 évesen kopaszodni kezdtem - személyi tréner, stylist csaj)

A legrosszabb amikor azt mondják nekem a baráti körből a csajok, hogy “te olyan rendes vagy, te olyan jófej vagy, olyan vicces vagy, olyan jól öltözöl DE majd egyszer megtalálod a hozzádvaló lányt”. Utálom hogy ódákat zengenek rólam, aztán egyik se jönne össze velem még egy lakatlan szigeten se! Minek mondanak ilyeneket? Mire jó ez nekik? A másik kedvencem amikor randira hívnék valakit és előadja ugyanezt a “te túl rendes vagy hozzám, majd megtalálod egyszer a párodat” szöveget.

Minek hitegetik az embert hogy ő így jó úgy jó amikor nem tudnak rá férfiként nézni és ez egy kapcsolat alapja!

Inkább ne mondanának semmit! Továbbra is kedvelem-szeretem a baráti körömbe tartozó csajokat, csak ez zavar nagyon manapság.

Hoztak már olyan helyzetbe is ilyen csajok, hogy kitalálták, összehoznak valakivel. Aztán a hármas “randin” amikor le akart lépni a csaj hogy kettesben maradjunk azzal akit kinézett nekem, akkor inkább vele ment a lány minthogy ott maradjon velem :D ez inkább szánalmasan vicces eset volt rámnézve.

2018. szept. 4. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért nem látják benned a férfit. Lehet, hogy nem vagy elég határozott, céltudatos, vagy egyszerűen nincs annyira férfias kisugárzásod.
2018. szept. 4. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, nem vagy rendes? Csak önmagában ez kevés a vonzódáshoz.
2018. szept. 4. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, egy ideig alakult köztünk valami, csak aztán nem lett belőle semmi (és nem miattam). Még mindig nem tudtam túltenni magam rajta, nagyon szeretem. De a lényeg, hogy egyszer ezt írta: "olyan szerethető vagy". Tényleg? Akkor szeress, basszus. :D
2018. szept. 4. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Túl kemény vagy magad ellen fordítod a kést,ha valaki szeretne,akkor ott lenne melletted,de ha nincs senkid annak oka van az életedben.

Lehet inkább te vagy elviselhetettlen és menekülnek előled.

2018. szept. 4. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Azt akarják elérni, hogy emelt fővel próbálkozz tovább más lányoknál, reménnyel akarnak feltölteni. Ez olyan, mint amikor egy állásinterjúd sikertelen lesz, de a végén csak odamondják neked, hogy "további sok sikert": ezzel elérik, hogy ne zuhanj meg az elutasítástól, ne törj meg, hanem optimistán tekints a jövőbe.
2018. szept. 4. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Most nem bántásból, de ha elől hiányosak a fogaid az tényleg nem túl vonzó egy nőnek sem. Meg eleve az ápolatlanság sem. Figyelsz a külsődre, ápolod magad? Még egy nem túl helyes férfit is feltud dobni az, ha látszik hogy odafigyel a külsejére.
2018. szept. 4. 11:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy #1 leírta, férfi legyél, ne "jófiú"
2018. szept. 4. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem nézek ki vészesen, mégsincs senkim.

Ugyanezt mondják egyébként nekem is hogy rendes vagyok, jó ember, normális. Szóval nem vagy egyedül!

2018. szept. 4. 13:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, megcsináltattam a fogaim, a fülemet és a hajamat is. Plusz az edző és a stylist.

Többieknek köszi, hát ez van :(

2018. szept. 5. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Más bajod van még ezek mellett?
2018. szept. 25. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!