Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel nyissak facebookon?
Figyelt kérdés
Most elkezdtem azokat a lányokat bejelölni facebookon, akiket a facebook ajánl ismerősnek. Páran vissza is jelöltek. Azt nem tudom, hogy milyen szöveggel lenne értelme nyitni náluk. Próbáltam azt, hogy esetleges hobbik felől érdeklődni, de nagyon vontatott lett.2017. dec. 30. 11:45
1/7 A kérdező kommentje:
24/F vagyok.
2017. dec. 30. 11:46
2/7 anonim válasza:
Ismerosod? Nem.
En tuti megkerdeznem, honnan ismwrsz. Ha sehonnan, sztorno. Pont azert, mert az ilyenek a fel vilagot bejelolik.
3/7 A kérdező kommentje:
Aki nem ez a mai macsó típus, akitől a lányok egy másodperc alatt kész vannak, annak nem olyan könnyű barátnőt szerezni. Egy pár lány barátot tudtam szerezni magamnak a kedvességemmel, de aztán annyi volt. Párnak nem kellek nekik. Igyekszem minden módszert bevetni ismerkedésre, és, hogy alakulhasson valami.
2017. dec. 30. 11:49
4/7 anonim válasza:
Vissza sem igazolom azt, akivel személyesen nem váltottam pár szót. Ismerkedhetsz Facebookon, nem arról van szó, csak a Fb alapvetően nem társkereső. Nem biztos, hogy akinek írsz, nyitott az ismerkedésre, szóval ne csodálkozz, ha mondjuk teszem azt, elküld a búsba, vagy nem válaszol, akármilyen fancy üzenettel nyitsz.
Amúgy jó megoldás az adatlap alapos tanulmányozása, mielőtt egy betűt is leírnál. Eléggé szarvashiba rákérdezni a hobbijára, ha dugig van az adatlapja lovas képekkel pl...:'D
6/7 anonim válasza:
Ha szimpatikus vagy neki, akkor válaszol bármire, de ha nem, akkor hiába írsz neki egy mesét is akár, ugyis le fogja szarrni. Én is csak azokat igazolom vissza akkikkel amúgy vannak közös ismerősök, de akkor rá is írok, hogy ismerem e valahonnan.
7/7 anonim válasza:
Neten a lúzerek csajoznak, akik aztán azon rinyálnak hogy nem jőn össze semmi. Ne legyél lúzer. Járj el bulizni/csajozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!