Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek szokott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek szokott az problémát okozni, hogy milyen szöveggel is szólítsátok meg a nőt?

Figyelt kérdés

Agyaltok ilyenkor azon,hogy milyen szöveggel is szólítsátok le a lányt?

Tegyük fel a vonaton leül veled szembe egy csinos lány. Hogyan próbálnátok megszólítani?

2017. dec. 28. 12:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"Hello"
2017. dec. 28. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Nem okoz problémát, mert meg sem fordul a fejemben, hogy idegeneket szólítsak le ismerkedési céllal.
2017. dec. 28. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szemkontaktus megvan, és pozitív reakciót látsz a lányon, akkor utána már szinte teljesen mindegy, mivel indítasz, csak ne a "szia cica, van gazdád?" típusúval.
2017. dec. 28. 12:48
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem okozna problémát. Mindig tudnék mondani valamit, pedig elég introvertált és magamnak való vagyok. Valahogy mindig eszembe jut valami, szóval elég kreatív vagyok, bár nem csak az élet ezen területén. Nálam sosincs pl kínos csend. Igaz, én nem tartom kínosnak se, ha csend van. A csendre is szükség van néha. Nyitottabb vagyok. Ez a titok.
2017. dec. 28. 12:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktam megszólítani őket. Nem vagyok utcai hajtogatós lufis vagy koldus. Baráti társaságban más kérdés: ott általában adja magát a szituáció, de a mesterkélten generált ismerkedést ki nem állhatom. Nincs produkciós ügynükségem, hogy túráztassam magamat egy nőnél, akinél amúgy is minimum 10-en állnak sorban. :)
2017. dec. 28. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha látom, hogy minimálisan is felkeltettem az érdeklődését, valamilyen félig-meddig mondvacsinált indokkal. Problémát nem okoz, 2-3 perc után már eszembe szokott jutni pár "lehetőség", utána már csak válogatni kell közülük.

22/f

2017. dec. 28. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! A barátod mit szól hozzá hogy...

A választól függően folytatom.

2017. dec. 28. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem vagyok nagyképű, de mivel elég sokat jártam színjátszó körbe, és meglehetősen jó a kommunikációs képességem ( talán még a kreativitásom is), nem kell sokat agyalnom, hogy szóba.elegyedjek bárkivel is...
2017. dec. 28. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom úgy szólított le egy lányt, hogy odament hozzá és azt mondta "Szia. Nincs kedved együtt bámulni azt a fát?" A lány most a menyasszonya.
2017. dec. 28. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy, mert nem érdekel valaki csak azért, mert csinos. Millió csinos nő van, akkor mindegyiket szólítsam le?

Ha akar valamit, majd szól ő.

2017. dec. 28. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!