Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott problémát neked, hogy jó pár évvel fiatalabbnak vagy idősebbnek nézel ki a korodnál?
Én 25 éves arác vagyok,de sokan 17 körülinek mondanának.
Netes ismerkedésnél okozott már hátrányt nekem ez,mert nem hitték el,hogy tényleg 25 vagyok.
Pedig nem is vagyok 30 kg vasággyal mint sok tini srác.
Nektek ez okozott már gondot?
16-17 éves korom óta 20-nak mondanak, most végre beértem a korommal a kinézetem.:D Nekem inkább azzal szokott gond lenni, mikor megtudják a valódi korom, onnantól elkezdenek gyámolítani, és azt nagyon nem szeretem. Tehát pl. hogy jaj, te még kicsi vagy, neked még ki kell élned magad, te még nem tudod, mit akarsz... Ó, istenem, fogjátok már fel, hogy nem a kor dönti el... Rendszerint 25-28 éves nőknek nagyobb sikerük van ilyen szempontból, szóval én már várom, hogy annyi legyek. :D
21N
Okozott már korábban, a kinézetem 5-6 éveket öregített rajtam, de mikor váltottam, akkor már annyinak néztem ki, mint amennyi valójában vagyok. :) Max 1-2 évvel szoktak tévedni.
Az okot nem mondtad el, miért néznek ennyire extrém mód fiatalabbnak. Ha az arcod kisfiús, azon csak arcszőrzettel tudsz változtatni, hogy kicsit férfiasabban nézz ki, esetleg szemüveg, komolyabb öltözködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!