Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egy kapcsolat esetén nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egy kapcsolat esetén nekem okozhat problémát, ha megszoktam az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Hát mondjuk olyan sok esélyt nem látok arra, hogy valaha lesz e barátnőm. Megszoktam, hogy senki sem szól hozzám, meghogy egyedül alszom. De sajnos érzem, hogy azért hiányzik a dolog. Néha jól esne, ha valaki mellettem lenne. Mondjuk annyiból jó, hogy ritkán tör ez rám.

24/F.

2017. dec. 13. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha hiányzik, akkor szerintem nem lesz probléma. Engem a gondolat is felidegesít, hogy valakivel együtt kellene élnem.
2017. dec. 13. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt itt a január...
2017. dec. 13. 19:21
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Én is így vagyok. Hiányzik is valaki kicsit, de megvan a magam kis élete, a rendszer az életemben, ami könnyen borulhat, ha a másik nagyon a nyakamon lóg... Szerintem ez tök normális. Összeköltözés előtt meg úgy is eltelik pár év/hónap, szóval amiatt nem aggódom, hogy megszokom-e valaha a páros életet. Anno is ment, 3 éve (mondjuk vele nem laktam együtt). Az meg szerintem teljesen korrekt, ha a közös lakásban mindkét félnek van egy kis zuga/szobája, ahova elvonulhat. Én legalábbis igénylem majd, hogy a cuccaim/munkámh9z szükséges papírok és holmik tárolására ne egy kávézósztalom legyen, ahol körülöttem a párom zajong, mászkál, néz, akármi. Így nem lehet koncentrálni. Sem a munkára, sem magadra.
2017. dec. 13. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Inkább az h milyen szokásaid vannak és a csaj részéről az abba való beleugatás.

Meg a telefonodban / pc-dben való állandó turkálás.

Túl sűrűn pl ne mászkálj a dark weben, meg ne is videojátékozz ha csajod van.

Én a te helyedben Istennek nem akarnék barátnőt.

-Mer beszélgetni lehet kb akárkivel. (Akár itt is)

-Dugni meg ott vannak a qrvák.

Egy qrva soha nem fog beleszólni abba h te mit mikor miért csinálsz és hegyi beszédet v hisztit se tart.

DE MIÉRT ? címszóval.

Ja és több zséd is marad meg kevesebb a telo számla is.

De te döntesz.

29 F

2017. dec. 13. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit jelentene ez, hogy megszoktad. Én is magányos típus vagyok, mégis értékelem, ha találok ritkán egy jó társaságot, vagy olyan párt, akirõl ùgy ítélem, hogy jól ellennénk. Tehát érzek vonzalmat, meg hajlamot arra, hogy megtörjem a “szokást”, bármennyi ideig is egyedül voltam. Az ilyesmi szerintem nem folyásolja be azt, hogy érzel-e vágyat a kapcsolatok iránt.
2017. dec. 13. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Aki arra panaszkodik, hogy sz*r kapcsolatban lenni, az csak nem találta meg a legfelelõt.

Egy jó kapcsolatot már azért sem lehet q*rvákkal helyettesíteni, mert nem minden q*rva vonzó, jó nõ, vannak rusnyák is és nem biztos hogy ilyenben is bárhol kifogsz egy szép “példányt” akit vonzónak tartasz, tehát ilyen szempontból q*rválkodni is sz*r lehet. Megvannak a hátrányai ennek is, mint pl betegségek szerzése. Tehát szelektáláson múlik minden.:)

2017. dec. 13. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is megszoktam az egyedüllétet, mégis az egyik legszebb emlékem az amikor a párommal először együtt aludtam.
2017. dec. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!