Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy kapcsolat esetén nekem okozhat problémát, ha megszoktam az egyedüllétet?
Hát mondjuk olyan sok esélyt nem látok arra, hogy valaha lesz e barátnőm. Megszoktam, hogy senki sem szól hozzám, meghogy egyedül alszom. De sajnos érzem, hogy azért hiányzik a dolog. Néha jól esne, ha valaki mellettem lenne. Mondjuk annyiból jó, hogy ritkán tör ez rám.
24/F.
Inkább az h milyen szokásaid vannak és a csaj részéről az abba való beleugatás.
Meg a telefonodban / pc-dben való állandó turkálás.
Túl sűrűn pl ne mászkálj a dark weben, meg ne is videojátékozz ha csajod van.
Én a te helyedben Istennek nem akarnék barátnőt.
-Mer beszélgetni lehet kb akárkivel. (Akár itt is)
-Dugni meg ott vannak a qrvák.
Egy qrva soha nem fog beleszólni abba h te mit mikor miért csinálsz és hegyi beszédet v hisztit se tart.
DE MIÉRT ? címszóval.
Ja és több zséd is marad meg kevesebb a telo számla is.
De te döntesz.
29 F
Aki arra panaszkodik, hogy sz*r kapcsolatban lenni, az csak nem találta meg a legfelelõt.
Egy jó kapcsolatot már azért sem lehet q*rvákkal helyettesíteni, mert nem minden q*rva vonzó, jó nõ, vannak rusnyák is és nem biztos hogy ilyenben is bárhol kifogsz egy szép “példányt” akit vonzónak tartasz, tehát ilyen szempontból q*rválkodni is sz*r lehet. Megvannak a hátrányai ennek is, mint pl betegségek szerzése. Tehát szelektáláson múlik minden.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!