Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok? Az egyedüllétet (lehet hogy örökre) vagy a megalázkodást?
A barátnőm megcsal tudok róla. Képek is küldött magáról.
Szakítsak?
Viszont nem vagyok egy jó pasi lehet, hogy nem találok egy új barátnőt.
Neked is ugyanazt tudom mondani, amit bárki másnak hasonló esetben. Túlszaporodás van a Földön. Bőven van miből válogatnod, ha barátnőd akarsz magadnak.
Én a helyedben szakítanék, engem ne használjon senki tartaléknak, hogy kényelmesebbé tegyem az életét. Volt már részem ebben és bőven elég volt egyszer.
Ha az én jelenlegi barátnőm ilyet tenne velem akkor annak nem lenne jó vége részéről.
Én lennék inkább egyedül mint hogy megcsalna és megalázásként még képeket is küldene, én tuti akkora pofont adnék neki ezek után hogy eltörne a szája! Oké nőt nem verünk, de ez túlmegy mindenen!
Nem sértésből, de nekem egyszerre tűnsz kapcsolatfüggőnek és önbizalomhiányosnak.
Mindkettő probléma. Figyelj, ha egyszer összejött a kapcsolat, akkor össze fog jönni máskor is mással. Én elhagynám ezt a p**sát.
21/L
Szóval a választás a "boldogan egyedül" vagy "boldogtalanul egy r.b@nc barátnővel".
Nem mondod, hogy ez komolyan kérdés számodra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!