Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit választanátok? Az egyedüll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit választanátok? Az egyedüllétet (lehet hogy örökre) vagy a megalázkodást?

Figyelt kérdés

A barátnőm megcsal tudok róla. Képek is küldött magáról.

Szakítsak?

Viszont nem vagyok egy jó pasi lehet, hogy nem találok egy új barátnőt.

2017. aug. 21. 11:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Fúj! Inkább egyedül lennék mint egy gerinctelen féreggel. Bottal nem piszkálnám meg utána. Ennyi önbecsülésem azért még van, soha nem lennék annyira igénytelen, hogy egy csalóval legyek együtt. Aki egyszer megteszi, az többször is meg fogja.
2017. aug. 21. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Inkább az egyedüllét. Senki előtt nem fogok hajbókolni, csak azért, hogy neki jó legyen.
2017. aug. 21. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

Na várjunk csak!

Azzal kezdődött, hogy visszaütött?

Igazán nem akarom védeni a "barátnődet", de eléggé sántít nekem így a történet.

Tisztáztad vele, hogy miért tette ezt (az aktusról küldött képet?)? Vagy tudod biztosan, hogy miért?

Mi alapján nevezted/tartottad barátnődnek, ha ilyet volt képes tenni? Vagy ez teljesen derült égből jött?

2017. aug. 22. 11:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Teso!

Azonnal dobd ki a ribit! Es ha amiatt aggodsz hogy nem nezel ki jol es nem vagy jo pasi csak nezd meg az alphaM-et neten vagy youtubeon.

2017. aug. 22. 14:13
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Ez most mar nekem is santit.

Hulye lenne ha kepet kuldene arrol hogy megcsal hacsak nem bosszubol csinalta.

Szerintem te nem voltal teljesen oszinte es nem mondtad el az egesz sztorit nem is kellene de most mar tisztazd magad.

Ulj le vele es beszeld meg vele hogy miert tette. Es ne szakits vele hacsak nem ad valami jo okot. Egy kapcsolatot nem szabad csak igy megolni.

Plusz semmi jelet nem mutattad hogy esetleg megmentened legalabbis nem irtad.

2017. aug. 22. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:
#14-es, #15-ös biztos, ugyanaz a személy vagy? Eléggé ellentmondásos a két válasz...
2017. aug. 22. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is ezt kérdezem, amit a 16-os. Lehet, hogy egy kapcsolatot nem szabad rögtön a kukába dobni, de azért ha már valaki megcsal valakit és erről képet is küld (vagy azt tetteti a képpel, mintha megcsalna), az nekem már bőven azt jelenti, hogy itt senki nem gondolja komolyan az egészet, főleg nem ő. Legjobb lenne véget vetni ennek, mert külső megfigyelőként én ebben nem látok értelmet.
2017. aug. 22. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:

16 17 egyetértek és egy kicsit meggondolatlanul fogalmaztam.

Tisztázza miért tette a csaj amit tett aztán èn is szakítanèk mert nem gondolja komolyan főleg a kép után...

Amúgy ha önbizalomhiányos a csávó tehát nem tudok sokat mondani neki... ha egyszer összejött akkor megint összefog jönni egy kapcsolat ;)

14-15 ös vagyok

2017. aug. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!