Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik korábban társkeresési,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik korábban társkeresési, párkapcsolati problémát taglaló kérdést tettek itt fel: az életetek milyen irányt vett azóta?

Figyelt kérdés

Olyanokra lennék kíváncsi elsősorban, akik hónapokkal, évekkel ezelőtt írtak ki társkeresési, párkapcsolati problémát feszegető kérdést. Pl.:

- egy nő több olyan jelet talált, ami alapján azt feltételezte, hogy a párja megcsalja: később kiderült, hogy a gyanakvás alaptalan volt és együtt maradtak, vagy tényleg valós volt a "vád" és szakítottak?

- egy srác kérdést írt ki azzal kapcsolatban, hogy tetszik neki egy lány és szeretné meghódítani. Az a dolog végül összejött vagy nem lett belőle semmi?

Ilyenekre gondolok. Azt írjátok le nagy vonalakban, hogy mi volt a probléma akkor és hogy a dolog milyen irányt vett azóta? A kérdésre kapott válaszok befolyásolták valamelyest a történet végkimenetelét?

Szerintem nem vagyok itt egyedül azzal, hogy jó lenne tudni egy-egy érdekesebb sztori utóéletét, de legtöbbször erre nem derül fény.

2017. nov. 1. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt konkrétan ilyen, de itt ismertem meg a barátnöm, akivel két és fél éve együtt vagyunk :)

21F

2017. nov. 1. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Most fogok randizni :D
2017. nov. 1. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Engem itt segítettek a párkapcsolati problémámban...azóta a válást intézem mert nem sikerül helyrehozni.
2017. nov. 1. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
kérdeztem anno egy kapcsolatamrol...lényeg az volt h megcsalass-e..végen kiderül,hogy igen..és az életem hogy változót meg ez alapján?elkoltozem másik országba..stb....xd ha nem csalt volna meg anno,akkor meg mindig saját országomba élnek,saját hazámba..stb
2017. nov. 1. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Feladtam a társkeresést :(

Marad az örök magány,örök magány lesz a társam,senkinek se hiányzom :(

2017. nov. 1. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Tőbb kérdést tettem fel!Évek óta itt vagyok!Semmi sikerem nincsen.Maradtam egy nagy luzer!Úgy látom a magány a sorsom!f
2017. nov. 1. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy kicsit változott. Mióta magyar viszonylatban nagyon sokat keresek, azóta tudom, hogy a pénz nem számít. Momdjuk én nem is költök a megjelenésemre semmit sem. Vettem egy vadi új iPhone 5-öst, de ezzel sem sikerült becsajozni. (Irónia). Aztán nem is próbálkozom már. Nem adtam fel, csak már nincs kedvem csorgatni a nyálam olyanok után, akiknél esélyem sincs. Ezért néha bunkó is vagyok a nőkkel, de nem érdekel, hisz úgy sem néznek rám úgy mint egy jó pasira. Most a céljaimmal vagyok elfoglalva, nem igazán érdekelnek a nők, de ha érdekelnének sem lenne más a helyzet, hisz reménytelen a dolog. Szóval kb ez a helyzet most. 24 évesen egyetlen egyszer randiztam egy olyan lánnyal aki nekem os tetszett. Amúgy mindig melléfogok, már nem tudom mit csináljak, úgyhogy inkább nem csinálok semmit.
2017. nov. 1. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
A ferjem hideg volt hozzam,rossz kedvu,sokszor alaptalanul ingerult,ezzel kapcsolatban tettem fel kerdest 5eve h hogyan javithatnek a kapcsolatunkon.Kb masnap kiderult h 7honapja kapcsolata van a haveri korebol egy lannyal. 3het mulva szetmentunk mert a lanyt valasztotta (illetve nem birta otthagyni,nekem meg nem volt idom kivarni amig kiszenvedi magabol h mit akar), mivel 1.5honappal kesobb szultem es a gyerekeimet akkorara stabil kornyezetben szerettem volna tudni. Elkoltoztunk a szuleimhez,kesobb alberletbe. Mara boldog parkapcsban elek a ket gyerkoccel,exferjemek is osszehazasodtak.
2017. nov. 1. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Maradt minden a régi.
2017. nov. 1. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Kb. három éve tettem fel kérdést, a probléma: nem kommunikált, maximális lesz.romság ment a kapcsolatban, nem volt szex, a barátainak ellenben mindent elmondott, kibeszélt, velük próbálta megoldani azt, amit velem kellett volna...

Félévvel később szakítottunk, közben kiderült, hogy a "barátnőmmel" is összekavart a hátam mögött.

Szóval végül megoldódott. Életem legjobb döntése volt, hogy végül kidobtam, mert lassan két éve megismerkedtem a kedvesemmel, akivel azóta is minden rendben, és közösek a célok :)

2017. nov. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!