Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik korábban társkeresési, párkapcsolati problémát taglaló kérdést tettek itt fel: az életetek milyen irányt vett azóta?
Olyanokra lennék kíváncsi elsősorban, akik hónapokkal, évekkel ezelőtt írtak ki társkeresési, párkapcsolati problémát feszegető kérdést. Pl.:
- egy nő több olyan jelet talált, ami alapján azt feltételezte, hogy a párja megcsalja: később kiderült, hogy a gyanakvás alaptalan volt és együtt maradtak, vagy tényleg valós volt a "vád" és szakítottak?
- egy srác kérdést írt ki azzal kapcsolatban, hogy tetszik neki egy lány és szeretné meghódítani. Az a dolog végül összejött vagy nem lett belőle semmi?
Ilyenekre gondolok. Azt írjátok le nagy vonalakban, hogy mi volt a probléma akkor és hogy a dolog milyen irányt vett azóta? A kérdésre kapott válaszok befolyásolták valamelyest a történet végkimenetelét?
Szerintem nem vagyok itt egyedül azzal, hogy jó lenne tudni egy-egy érdekesebb sztori utóéletét, de legtöbbször erre nem derül fény.
Nekem nem volt konkrétan ilyen, de itt ismertem meg a barátnöm, akivel két és fél éve együtt vagyunk :)
21F
Feladtam a társkeresést :(
Marad az örök magány,örök magány lesz a társam,senkinek se hiányzom :(
Kb. három éve tettem fel kérdést, a probléma: nem kommunikált, maximális lesz.romság ment a kapcsolatban, nem volt szex, a barátainak ellenben mindent elmondott, kibeszélt, velük próbálta megoldani azt, amit velem kellett volna...
Félévvel később szakítottunk, közben kiderült, hogy a "barátnőmmel" is összekavart a hátam mögött.
Szóval végül megoldódott. Életem legjobb döntése volt, hogy végül kidobtam, mert lassan két éve megismerkedtem a kedvesemmel, akivel azóta is minden rendben, és közösek a célok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!