Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi szakítás karácsonykor?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 10:47
3/18 anonim válasza:
Mert a szeretet ünnepének közeledtével rájönnek, hogy már nem szeretik a másikat.
4/18 anonim válasza:
A válasz egyszerű! :) Azért hogy ne keljen ajándékot venni egymásnak! :D Én még egy nőnek se vettem soha az életbe. Valószínű nem is fogok, pedig megtehetném.
5/18 anonim válasza:
Például a fa miatt, velem azért veszett össze az asszony, mert nem találtam a pincében a karácsonyfatalpat.
6/18 anonim válasza:
Azért,mert drága a karácsonyi ajándék, a családtagokkal nem lehet szakítani,de a társat ki lehet dobni!
Már nem divat a férj,feleség és egyéb hüleség-)
Komolyra fordítva Karácsony az arra jó hogy az ember átgondolja az egész évét és felkészüljön a következő évi projektekre,új nő,új életcél...
7/18 anonim válasza:
Mert a kényszerű, többnapos összezártság, az elvárások(fenyő, étel, süti, ajándék, rokonlátogatás) és a felfokozott érzelmi állapot miatt kiéleződik a helyzet és robban.
8/18 anonim válasza:
Mert tul sok az elvaras es stressz elotte es ekkor robban ki, hogy ezt vagy azt nem is akarjuk annyira.
De sok ilyenkor a kibekules is. Velem szakitottak, mert epp massal bekulnek. Hat ilyen az elet.
9/18 anonim válasza:
Az exem sokkal stílusosabb volt ennél: azt hozta nekem a mikulás, hogy fél év szerelem után megcsalt. Ezt múlja felül valaki!
10/18 anonim válasza:
Én inkább eljegyzéseket látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!