Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Karácsonykor szakítani, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonykor szakítani, vagy utána?

Figyelt kérdés
Szakítani szeretnék a párommal, de szemétségnek tartom pont karácsonykor... Várjam meg a karácsonyt és majd utána? :(

2015. dec. 23. 18:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem várd meg ! :)
2015. dec. 23. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Írd le egy cetlire hogy szakítani akarsz, tedd egy nagy dobozba, csomagold be és tedd a fa alá. ^^
2015. dec. 23. 18:37
 3/20 anonim ***** válasza:
41%
Ezt a pár napot már igazán kibírhatnád.
2015. dec. 23. 18:39
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha tudsz normálisan szakítani akkor várd meg.
2015. dec. 23. 18:41
 5/20 opened paradise ***** válasza:
88%
Jobb előtte. Úgy csak megjátszott az egész,az megalázó is,meg úgy az ajándék elfogadása is mocsokság.
2015. dec. 23. 18:50
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Azt mondják, hogy karácsony előtt nem szabad szakítani, hanem csak az ünnepek után. Fene tudja, ha eleged van belőle, és nem fogja az érzés tönkretenni a hangulatodat (no meg az övét), akkor szakíts vele most...
2015. dec. 23. 18:56
 7/20 A kérdező kommentje:
Közben kaptam egy kedves üzenetet, hogy undorító vagyok. Nem egészen értem, hogy miért, de kifejthetnéd, kedves üzengető.
2015. dec. 23. 18:58
 8/20 opened paradise ***** válasza:
84%
Ne aggódj,az itt alap :D
2015. dec. 23. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Huh, ne haragudj, de nem jutott ez eszedbe egy picit hamarabb? Mondjuk legalább egy-két hete...?

Amúgy inkább hamarabb. Abban a percben kellett volna, amikor elhatároztad magad. Ha nem tud megváltozni a véleményed, akkor inkább legyél túl rajta, ő is hamarabb túl fog majd lépni rajta, és te is. És talán a családja körében kicsit jobban tud vigasztalódni. Vagy nem tudom. De nem várj vele, nincs annál rosszabb. Gondolom, úgyis sejti, hogy nincs rendben minden köztetek.

2015. dec. 23. 19:14
 10/20 anonim ***** válasza:
10%
Én még ma szakítanék vele, ha módodban áll átmenni.
2015. dec. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!