Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én miért nem kellek senkinek sem?
Az élet nagy kérdései!
Rám meg miért csak a gyenge, nyámnyila férfiak ragadnak?
Úgy átadnám a terhek felét valaki erősnek.
Az együgyű nőknek (már bocs), de a férjük intéz mindent.
Bár egyszer nekem is...
Csak pár hónapig!
Nem tudom a választ sajnos, kinek mi van megírva vagy belekódolva.
Talán ezt észre is veszik rajtad. Ezt a görcsös akarást, párkeresést.
Próbálj lazább lenni , ne mereven ragaszkodj a férjhez menéshez.
Nekem is volt ilyen barátnőm, nagyon csinos és szép volt de menekültem tőle, mert sütött róla hogy neki férj kell, meg felakarta csináltatni magát.
de ha szexre kellesz másoknak akkor még is csak kellesz, és ha ezt a tényt tovább visszük hogy kellesz akkor nem a külsőddel van a probléma hanem vagy a belsőddel, vagy velük
vagy csak rössz közegben mozogsz
bár ez a szar vagyok duma aggaszt engem
azt a részt hogy igazi kapcsolatod nem volt úgy érted hogy azért voltak valamik de nem lehet őket kapcsolatnak nevezni? és hogy hogy nem vesznek komolyan?
de még véletlenül se műtét vagy plasztika, mert hidd el a természetes szépségedet ronda műre cserélni nem éri meg mert öregkorodra iszonyatosan fog kinézni és akkor a pasik már amelyiknek ez a mű dolog bejön csak azért is csak szexre fog pályázni
Legyél nagyon laza, és vidám!
(Lehet, hogy egy picit be vagy savanyodva...)
De nehogy plasztikáztasd magad!
Esetleg kérheted pszichológus tanácsát, ő látni fogja, hol a bibi! És segíteni is tud!
Sok sikert! 😉
A görcsösséget nem kell mutatni, azt meg érzik az emberek.
Az operációt meg felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!