Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én miért nem kellek senkinek sem?
Nem tudsz hódítani.
Női mintád milyen?
Gyakorolj valamilyen erős/gyors önismereti módszert (pl meditációt), és tedd fel magadnak ezt a kérdést. Ne kívülről várd a megoldást!
Végülis igazából csak Te tudhatod hogy miért így alakult az életed.., milyen döntések miatt haladsz ebbe az irányba, vagy jutottál ebbe a pontba - ahol most vagy. A válaszok is ott vannak benned, csak mert őket látni!
Az a fontos te se ítélkezz magad felett, és ne próbálj más lenni - mint ami valójában vagy. Ne is akarj másoknak megfelelni!
Talán így sikerülhet - drukkolok Neked ;)
De egy az ne menj bele vmibe amit "nem lehet kapcsolatnak" nevezni...
Mégis mennyire értékeled te magad?! Mások is annyira értékelnek ám amennyire te magad.
Hagyd a fenébe ezt a kapcsolati cirkuszt és magaddal légy jóban. Hobbi, sport, minden ami örömet okoz Neked. Ja nagyon fontos h legyen egy kapcsolat ia de nem minden. Sok olyan nőt ismerek akik teljesen átlagon aluli uncsi életet élnek, de van egy kapcsolatuk, vááo...ez aztán a teljesítmény.
A külső meg full mindegy. A kiegyensúlyozott emberekre tapad a többi, azt irod nem.látszik. De érezni...
Nekem is volt, vagy jeleleg is tart még egy hasonló időszakom, én pszichológushoz jártam vele.
Való igaz, hogy sokan megérezhetik rajtad ezt a depressziót. Voltak/Vannak esetleg problémák családon belül? Nekem erre lett visszavezetve az egész és utána már én is tisztábban láttam mi is történik.
Már több mint egy éve nem volt barátom, azideig meg futólagos egyéjszakások, vagy szexkapcsolatok jöttek. És ez így nincs rendben. Egy kicsit magadba kell tekintened, apró örömöket szerezni magadnak, pl egy utazás, egy rég vágyott dolog. Ezek tudnak örömöt hozni neked, amivel ellazulhatsz picit és könnyebben fog menni az ismerkedés is, mert nem látják rajtad azt a feszültséget.
Olyan, nincs, hogy nem kellesz senkinek, maximum nem veszed észre, vagy csak neked nem szimpatikus az.
Én kívánok neked sok sikert:) nem könnyű munka, de hagyd, hogy elrontsa a kedved ez az egész, ne engedd hogy depresszióba ess, csak a fiúk miatt.
Látod, először magadat kell szeretni elfogadni és meglátni a saját értékeidet. Ha nem megy egyedül, keress egy szakembert.
Nagyon veszélyes az amikor valaki egy párkapcsolatban építi fel az egész önbizalmát. Kiábrándító a másik félnek és mi van ha szakítotok? Akkor te már megint a béka seg.ge alatt ülsz.
Persze egy párkapcsolatban segítjük és támogatjuk a másikat, ezáltal magunk is épülünk, de senki nem akar egy önbizalomhiányos valaki támasztéka lenni mert az nem.szórakoztató éveken át.
Nem vagy azért értéktelen mert ahogy fogalmaztál "nem kellesz senkinek". Ez abszurd...
Ezt a butaságot h nem vagy értékes felejtsd el. De az vagy, aki meg mást mondd, nyugodtan be.ka.phatja. Nekem is volt egy ilyen depis időszakom mint neked. Nekem se volt pasim, anyámék élni nem hagytak miatta h vénlány vagyok stb..aztán egy nap felkeltem már megint a világfájdalmammal és egyszer csak rájöttem h ez így unalmas. Én csak jól akarom érezni magam, más vágyam nincs. Onnantól kezdve nem nagyon érdekelt h ki mit mondd, elmúlt a velem született gátlásosságom, csak azt tettem amihez kedvem volt. :D és elégedett vagyok, akkor is ha közel se minden jó az életemben. Sokat nevetek, küzdök, néha szomorú vagyok, de nem cserélnék senkivel. A szerelem is rám talált, szintén sokkal sokkal nehezebb dolog mint gondoltam :D
Ez van :)
#2: Megleptél.
Exem folyamatosan azt nyomatta nekem, hogy miért én intézek el mindent az életünkkel kapcsolatban. Például miért én mosogatok el, miért én fizetem be mindig a villanyszámlát. :)
Ha én nem tettem meg, egy hétig nem volt elmosogatva, vagy jött a számla mellé a késedelmi kamat :)
Én inkább azt kérdezem, miért van az, hogy a nők egy része (!) képtelen arra, hogy rendet tartson maga, és a párkapcsolata körül?
Örülök, hogy van azért pár ember, akinek jól jön, ha az ember kicsit gondoskodóbb, nem csak a társával, hanem a közös élettel, lakásukkal, jövőjükkel kapcsolatban.
#Kérdező: Szedd össze magad, menj el holnap a Fény utcai piacra, és vegyél egy jó pörköltnek valót. Garantálom, hogy közben minimum 3 ember le fog leszólítani.
Milyen kedvesen írsz neki, 19-es.:) De nem könnyű ám mosolygósnak lenni, ha az ember szörnyen boldogtalan.
Kérdező, pszichiáterre vagy másféle szakmai segítőre gondoltál már? Szerintem segíthetne neked, ha valakivel tudnál élőben beszélni ezekről a dolgokrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!