Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha meg a tarskereso oldalon se kellek senkinek?

Figyelt kérdés
androidos mobilomra letoltottem egy egesz jo alkalmazast ami tenyleg ingyenes. a mai nap folyaman kaptam csak kb 20-25 elutasitast. raktam ki kepet meg minden. csunyaknak es dagiknak is irtam kivancsisagbol nemsoka jott egy rendszeruzenet meg azok is elutasitottak. mi lesz igy velem sose volt csajom mar nem tudom elkepzelni hogy lesz valaha is. gondolom az a baj hogy sovany vagyok es nem ferfias. meg nem is helyes. de rajtam az edzes se segit egyszeruen igy maradtam. 26F

2018. szept. 11. 16:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
egy lany meltoztatott meg uzenetet is irni nem csak elutasitani. azt irta ezt biztos te sem gondoltad komolyan😂😂😂
2018. szept. 11. 16:54
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
Igen,ez a baj ezzel a világgal.A lányok látják az erős kínálatot a top 5% -ot és azonnal azt akarják maguknak.
2018. szept. 11. 16:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Azért én kíváncsi lennék arra, mit írtál neki.
2018. szept. 11. 17:03
 4/15 A kérdező kommentje:

Szia! Szerintem te egy nagyon csinos és aranyos lány vagy. Megismerhetlek?

ezt irtam mindegyiknek. nem volt kedvem mindegyiknek mast kitalalni.

2018. szept. 11. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
figyelj! Megsúgom neked, hogy k**úrvára mindegy mit írsz (persze nem anyázást) de ha tetszel nekik akkor bármi elég, ha nem tetszel akkor egy litániát is írhatsz akkor sem fogsz kelleni.
2018. szept. 11. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

Akkor az "ezt nem gondoltad komolyan" utalhat erre is.

A, Csúnya a lány és ezt tudja is magáról

B, Mégis mi alapján gondolod, hogy aranyos, 2 kép meg 3 sor bemutatkozás alapján?

C, Ha nagyon akadékoskodó simán arra is érthette, hogy ilyen béna, sablon szöveget írsz. Legalább odaírhatnád, hogy "milyen napod volt?", még az is gagyi, de arra legalább lehet rendesen válaszolni.

Összefoglalva egy csomó embernek simán lehet csak ezzel az indítással van baja.

2018. szept. 11. 17:27
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Esetleg ilyet írhatnál: A feltett képed alapján szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek megismerni. Örülnék, ha adnál erre lehetőséget.

Mellé próbálj valami minőségi képet (nem agyonretusáltat, hanem előnyöset) feltenni magadról. Több sikert:)

2018. szept. 11. 17:58
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos nem az indítással volt bajuk. Annak idején én is csak annyit írtam, hogy Szia! A képed és a profilod alapján szinpatikusnak tűnsz! Van kedved ismerkedni? Aztán sokan elutasítottak, de voltak akikkel elbeszélgettem.
2018. szept. 11. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
"Nem volt kedvem mindegyiknek mást kitalálni "Nem lehet,hogy ezzel van a gond?Szerinted naponta hány ilyen üzenetet kapnak a lányok? Szerinted nekik van kedvük egy idő után ilyenekre válaszolni? Nyilván ha Brad Pitt vagy George Clooney írna nekik ilyet, akkor igen,de azért az más tészta. Próbálj eredeti lenni a kozeledésben, a lányok egyéni jellegzetességeit, érdeklődési körét vedd célba. Azt már meg sem merem kérdezni, milyen,úgymond "előnyös"képet tettél ki magadról. Én is vekonynak számítottam, amikor neten ismerkedtem,mégis top csajom lett.Bele kell tenned időt, pénzt, energiát, ötleteket, mert ezek nélkül nem fog menni!
2018. szept. 11. 18:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Társkeresőn a legnehezebb becsajozni. Ha nem nézel ki tökéletesen, válaszra se fog méltatni soha egy nő sem. Tök mindegy, mit írsz nekik, mert először úgyis a képeidet nézik meg, és ha nem nézel ki jobban, mint Brad Pitt és Johnny Depp együttvéve, esélytelen vagy.

Inkább a való életben csajozz, ott egy fokkal alacsonyabban van a mérce. Persze ha ronda vagy alacsony vagy, akkor jobb, ha teljesen felhagysz a próbálkozással.

2018. szept. 11. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!