Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene egy ilyen tarskereso?
Szoval a ferfiaknak kotelezo lenne teljesen kitolteni az adatlapot, leellenorzott kepeket feltenni, megadni fb elerhetoseget. Folyamatos monitorozas h nem e regisztral duplan, felevente ellenorzes h nem e regi a kep. Sok lehetoseg h minnel jobban bemutassak magukat. Akar tesztek amik a szemelyiseget mutatjak. De a tarskereson ok nem tudnak kezdemenyezni a masik nem fele. Passzivan kell varniuk a nok jelentkezesere.
A nok szabadon valaszthatnak h mi all az adatlapon van e kep fent es az milyen. Viszont ok korlatlanul lephetnek kapcsolatba barmely ferfival.
A kapcsolatfelvetelhez levelek, chat, flort lehetosegek vannak.
Pro es kontra erveket varok!
Esetleg otleteket.
Nem tetszene. Ez olyan lenne, mint egy piac ahol mindenki a legjobb paradicsomokra csapna le, az átlagos paradicsom, mint én meg maradna vásárló nélkül. :D
Egyebként én a legtöbb társkeresőbe nem látok értelmet.. viszont van pár ötletem, hogy mivel lehetne sikeres egy társkereső.
nem.
Megtalálna az összes gusztustalan, frusztrált bálna, akiket a hátam közepére se kívánok.
Meg mi értelme van, ha olyan nő kezdeményez velem párkapcsolatot, akitől én nem akarok semmit?
Hülyeség lenne.
Ehhez nem kell új társkeresőt indítani, ezt most is megteheted bármelyiken. Kitöltöd az adatlapodat, fölteszed a képeidet, és vársz a jó szerencsére.
Társkeresőkön amúgy is a nők választanak. Vagy írnak (válaszolnak) neked, vagy nem, és a gyakorlat szerint inkább nem írnak. Szóval ugyanott vagy.
A legtobb tarskereson azt latom h pont forditott a helyzet. Vagyis a nok altalaban rendesen kitoltott adatlappal keppel varnak h rajuk irjanak.
A ferfiak eppen csak minimalis adattal kep nelkul irogatnak altalaban.
De ok kezdemenyeznek.
Ezeken a helyeken a nok azok akik az aruk a piacon. Es a ferfiak valogatnak.
Nalam ez pont forditve lenne.de amint latom a pasikank nem tetszik ez a felallas. Es a noket akarjak belekenyszeriteni az aru szerepebe.
Gondoljatok h a nokre nem irnak gusztustalan hajas dagat himnemuek? Ha te nem akarod ezt h rad meg a ilyen nok irjanak akkor miert evidens neked h forditott esetben ez elfogadhato?
Kb az összes társkereő ilyen. A igaz a férfi is írhat (jó pénzért) a sok kamu, elhagyott, szórakozó nő profilnak.
De a többséget ignorálja az a kevés igazi nő.
Egyébként meg tinder, ott is passzívan kell várniuk.
Ismerem azt az elmeletet h mind a ket nembol csak a legjobb 10% kell mindenkinek.
Bar ezt alapbol cafolnam 😂
Szoval a paradicsom az paradicsom neha pont azert veszel meg egyett mert hibas es mert az a hiba szamodra szep kivanatos. ☺
"Ezeken a helyeken a nok azok akik az aruk a piacon. Es a ferfiak valogatnak."
Hehehe te kis naív, ezt most komolyan is gondolod? :D Az egy dolog, hogy max. te írsz rá elsőnek, hogy felhívd magadra a figyelmet, de pont ezért a nők válogatnak a sok "jelentkező" közül! Te max. reménykedhetsz, hogy téged választ ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!