Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok és pasik társkereso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok és pasik társkereso milyen szerintetek? Baj, ha írtam vkinek, ez itt is a férfi dolga?

Figyelt kérdés
Új vagyok ezen a piacon. Kornyezetembe van pár sikersztori online ismerkedés témában. Randizott már vki hogy sikerült?
2018. júl. 8. 08:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem kérek privát üzenetet Köszi!
2018. júl. 8. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem édes mindegy hogy ki ír elsőnek. Mindkettő félnek ugyan olyan jól esik ha írnak neki. Ez nem egy elvárás vagy egy olyan norma amit kötelező lenne betartani..
2018. júl. 8. 08:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Sz.r. Erőlködnek ugyan, de a profilok jó része kamu, vagy halott (régóta nem lépett be). Amikor indult anno jó volt, aztán amikor fizetős lett onnantól elsz.rodott. Gondolom ők is észrevették és nemrégen kicsit lazítottak a gyeplőn, de még így is gáz.

Ami tényleg jó, ingyenes és nincs tele kamu profilokkal (igaz ezáltal kevesebb regisztrált is van, de aki van, legalább eredeti, ez a csúf igazság) az Első Találkozás.

A másik kérdésedre a válaszom, egyértelműen nem szeretem, ha rám írnak. Legalább a sikeres vadászat örömétől ne fosszatok meg bennünket férfiakat. Annyinak örülök maximum, ha valaki "belájkol" és, ha kölcsönös a vonzalom, akkor már írok is neki. 41F

2018. júl. 8. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Az esetek nagy részében a férfi ír elsőnek, de bárki kezdeményezhet, nem a XIX. században élünk. Sikersztorik vannak, de csődsztorik is szép számmal. Nőként, ha a külsőd megüti az átlagot, sok ajánlatot fogsz kapni.
2018. júl. 8. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
2018-ban már kicsit kínos ilyeneket mondani, hogy "a férfi dolga" meg "a nő dolga"...
2018. júl. 8. 10:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát hiába akkor is ilyenek a pasik!
2018. júl. 8. 10:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kb 10 éve társkeresőztem, találkoztam sok lánnyal, de egytől egyig idióta volt.
2018. júl. 8. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!