Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok és pasik társkereso milyen szerintetek? Baj, ha írtam vkinek, ez itt is a férfi dolga?
Figyelt kérdés
Új vagyok ezen a piacon. Kornyezetembe van pár sikersztori online ismerkedés témában. Randizott már vki hogy sikerült?2018. júl. 8. 08:17
1/7 A kérdező kommentje:
Nem kérek privát üzenetet Köszi!
2018. júl. 8. 08:28
2/7 anonim válasza:
Szerintem édes mindegy hogy ki ír elsőnek. Mindkettő félnek ugyan olyan jól esik ha írnak neki. Ez nem egy elvárás vagy egy olyan norma amit kötelező lenne betartani..
3/7 anonim válasza:
Sz.r. Erőlködnek ugyan, de a profilok jó része kamu, vagy halott (régóta nem lépett be). Amikor indult anno jó volt, aztán amikor fizetős lett onnantól elsz.rodott. Gondolom ők is észrevették és nemrégen kicsit lazítottak a gyeplőn, de még így is gáz.
Ami tényleg jó, ingyenes és nincs tele kamu profilokkal (igaz ezáltal kevesebb regisztrált is van, de aki van, legalább eredeti, ez a csúf igazság) az Első Találkozás.
A másik kérdésedre a válaszom, egyértelműen nem szeretem, ha rám írnak. Legalább a sikeres vadászat örömétől ne fosszatok meg bennünket férfiakat. Annyinak örülök maximum, ha valaki "belájkol" és, ha kölcsönös a vonzalom, akkor már írok is neki. 41F
4/7 anonim válasza:
Az esetek nagy részében a férfi ír elsőnek, de bárki kezdeményezhet, nem a XIX. században élünk. Sikersztorik vannak, de csődsztorik is szép számmal. Nőként, ha a külsőd megüti az átlagot, sok ajánlatot fogsz kapni.
5/7 anonim válasza:
2018-ban már kicsit kínos ilyeneket mondani, hogy "a férfi dolga" meg "a nő dolga"...
6/7 A kérdező kommentje:
Hát hiába akkor is ilyenek a pasik!
2018. júl. 8. 10:56
7/7 anonim válasza:
Én kb 10 éve társkeresőztem, találkoztam sok lánnyal, de egytől egyig idióta volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!