Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok ilyen férfival?
Negyed részben roma, negyed részben perzsa (iráni), negyed részben kínai és negyed részben magyar.
175cm/70kg, van egy gyros büféje Budapesten. Ateista. 18 centiméteres farokkal van megáldva.
Érdekes keverék.
Nem zárnám ki. De a járáshoz ennyi önmagában kevés.
Most ez komoly, hogy megadod a farokméreted is?
Szerintem inkább a stílus az, amiért nem járnának egy ilyen paraméterekkel megáldott férfival.
Gondolom a negy rész azt jelenti ilyen származású nagyszülőkkel bírsz. Egyrészt ez nem mobd sokat mert a magyar és a cigány annyi néppel keveredett hogy genetikailag bármi lehetsz mindegy hogy "hivatalosan" magyar a felmenőd.
Engem soha nem érdekelt ki honnan származik amíg magyar nevelést kapott. A származás akkor fontos ha valamelyik szülő hova tartozása meghatározta a nevelést. Pl Iráni vagy roma mentalitást tanult és ez alapján viszonyul a férfi női viszonyhoz. Vagy ha cigány stílusban tanult meg beszélni vagy konfliktust kezelni (hogy egyem ki a beledet).
Amúgy ha a szülők már magyarként nőttek föl és átlag magyar családként működnek akkor csak az dönt tetszik-e az illető.
Az "igazi" magyarok között is sok a kretén így mindig az adott embert kell nézni szerintem. Meg persze a szűk családját hisz hosszú távon be kell hozzájuk illeszkedni valamilyen szinten.
De a stílusod alapján ami így írásban átjött a válaszom nem. Ki mutatkozik be úgy hogy pista vagyok 18 cma farkam. Ez azt mutatja hogy szerinted ez kardinális kérdés amiből többnyire két dolog következhet.
Vagy te is a minden nő nagy fsz-ra (bmw-re stb.-re) vágyik világban élsz és ennek megfelelően az életben nem fogsz bízni egy nőben se hisz úgyis elhagy egy jobbért vagy valamiért kisebbségi komplexusod van így felvágsz azzal ami szerinted benned kiemelkedő.
Sokkal fontosabb infó lett volna hogy a nő szerinted illetve a családod szerint egyenjogú fél e vagy a neve hallgass?
Hogy a külösődben mennyire van jelen egy egy népcsoport jellegzetessége? Bőrszín szemvágat orr stb. Mivel nem látunk így ez is egy érdekes kérdés. Mindenképpen érdekesebb mint a farok méret.
Nem írtad mennyire vagy tanult illetve mit tanultál annyit írtál hogy van egy gyros büféd (amit esetleg örököltél?)
Nem írtad kikkel barátkozol? Nem hiszem hogy egy Iráni vagy cigány társaságba szívesen keverednék főleg ha alkohol is szerepel a történetben. (A kínaiakat nem ismerem róluk nem tudok nyilatkozni.) Pedig hosszú távon nem árt ha nem rühellem a párom barátikörét hanem be tudok illeszkedni.
Láthatod hogy azon túl hogy mekkora a farkad rengeteg kérdés van ami ráadásul sokkal meghatározóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!