Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőre vágyik egy negyvenes, elvált férfi?
Figyelt kérdés
Régóta keresek társat, főleg, negyvesen, elvált férfiakkal ismerekedem, akinek van gyereke. Valahogy sosem jön össze a dolog. Mi az, ami fontos szempont nekik?2018. júl. 7. 13:43
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint:
Ne legyen lepukkant, mondom ezt úgy, hogy nekem sincs sörhasam.
Legjobb, ha nálam 5-6 évvel fiatalabb, de lehet az akár 10 is, persze nincs kőbe vésve, lehet tőlem 40-es is, de könyörgöm, nézzen már ki valahogy.
Sajnos azt tapasztalom, hogy a korombelieknek már nem aktívak, pedig nekem az is fontos, nem szeretek a 4 fal között punnyadni állandóan.
Az is probléma szokott lenni, hogy ilyen idősen már kőkemény rigolyák vannak, nem egyszer tapasztaltam sajnos.
Ja, és akinek nincs gyereke, az már az első randin pedzegeti, az ilyen elöl is menekülök.
3/8 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az 1-es írja. Illetve kiegészíteném mindezek mellett: könnyen eldobható/kicserélhető.
4/8 anonim válasza:
Mert egy 40 feletti,gyerekes férfinak olyan könnyű cserélgetni a nőket..
5/8 anonim válasza:
#4-es, tegyük fel, nem könnyű. Akkor miért baj, ha a végre megtaláltalt, szimpatikus hölgy ráakaszkodik? És mit jelent neked a ráakaszkodás?
6/8 anonim válasza:
Legyen számomra vonzó, de konszolidált, stílusában lenyugodott, nem erőszakos vagy követelező, és tudjunk barátok lenni, értsen meg engem, és meg tudjam őt is érteni (lelki társ). Legyen meg bennünk a kölcsönös ragaszkodás, szeretet egymás iránt. Korban inkább fiatalabb, de a -10 év már sok. Tudjam tisztelni, és ő is engem. Ugyanakkor otthon érezzük magunkat egymással, ne kelljen görcsölni, vagy szégyellni a gyengeségeinket, hanem akkor is érezzük egymás támogatását. Ilyesmik.
7/8 anonim válasza:
Nyugodt, csendes, nem veszekedős. Én azt hiszem, hogy az ilyen férfiak mindennél jobban értékelik a békét. Legyen könnyed, mosolygós, ne generálja a feszültséget és ne nyúzza tovább a szétcincált idegeit. Ilyesmiket szoktam tőlük hallani.
8/8 anonim válasza:
Kedves, csendes, nem veszekedős, jó mellű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!