Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság az olyan kapcsolat, ami egy tizenéves lány, valamint egy huszas, akár harmincas (vagy negyvenes:D) férfi között van?
Barátnőm 17 éves. Bő fél éve együtt vagyunk, már elvettem a szüzességét pár hónapja.
23/f, egyetemista
Nem tudom ez elég korkülönbség-e.
A 2. válaszoló vagyok. A szüleim is úgy jöttek össze, amikor anya 21, apa 29 éves volt.
Együtt vannak bő 25 éve, felneveltek 3 gyereket normálisan. Úgyhogy van jó példa a saját életemben. Ha majd 30-35 évesen családot akarok én is, azt bizti egy 20-25 éves nővel majd.
Kedves kérdező... sokunknak az a baja, hogy inkább a társadalmi normáknak akar megfelelni, mintsem a saját boldogságának...
Tedd azt ami NEKED JÓ, nem ami mások szerint jó... Sz.ard le a társadalmi normákat, nem az 1800-as években élünk !!!
Nekem volt barátnőm, aki 17 évvel volt fiatalabb, közösen le se sz.artuk ki mit szól, míg mi boldogak voltunk együtt...
Ha Andy V. és P. Tímea kapcsolata elfogadott akkor másoké is szerintem.
Liliomtiprás: lövésed sincs mi az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!