Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság az olyan kapcsolat, ami egy tizenéves lány, valamint egy huszas, akár harmincas (vagy negyvenes:D) férfi között van?
19.
Szóval egy harmincas-negyvenes férfi harmincas-negyvenes nővel csináljon gyerekeket? Ez még inkább nevetni való.
"Meg mi jó születik az ilyenből? Vagy az van, hogy a pasi eldobja idővel a lányt, amikor már ráunt, a lány fiatal kora pedig elszállt a széllel, vagy együtt maradnak, és ugye minél öregebb a pasi, annál előbb vénül meg, és szorul gondozásra, megint, elrabolva ezzel a párja fél életét..."
Mert ugyebár ha azonos az életkoruk, akkor soha nem unnak rá egymásra. Hogy ki mikor és hogyan vénül meg? Van egy 55 éves barátom, aki simán 15-öt letagadhatna, és odáig vannak érte a huszonévesek. (Szerencsétlenségükre boldog házasságban él, ahol a felesége egy tizessel fiatalabb.) De pl. tudok olyanról is, aki 40 éves korára lebénult. A 15 éves osztálytalálkozónkon meg hárman is úgy néztek ki, hogy ha nem tudtam volna, hogy kik azok, simán 50-hez közelítő tatáknak néztem volna őket.
Szóval abból kiindulni, hogy hogyan és mint vénül meg, nagyrészt butaság.
Elrabolta az életét? Nézd... amikor két azonos korú házassága megy tönkre, akkor azzal végső soron nem rabolták el egymás fél életét? Dehogynem, csak abból nem lehet hangzatos bullshiteket terjeszteni.
Meg most én azt mondom, inkább legyen az ember boldog azzal, aki "papíron" nem passzol annyira hozzá, mint hogy boldogtalan legyen egy olyannal, aki az XY idegennek is tetszik.
23
Egyetértek
Úgy néz ki az én 6-os válaszomon is átugrott mindenki
"Szóval egy harmincas-negyvenes férfi harmincas-negyvenes nővel csináljon gyerekeket?"
Harmincassal már miért ne csinálhatna? Rengetegen vannak, akik előbb nem is akarnak szülni. Számomra sokkal szimpatikusabb ez az opció, mint az, ha 35-40 éves csávó a nagy kapuzárási pánikjában elkezdi sürgetni a 20-25 éves, még egyetemista nőjét, hogy essen már teherbe.
25:
Nem minden 20-25 éves nő egyetemista és nem minden 20-30 éves nő 20-25 éves :) (Mert én csak 30 alatti nőkről beszéltem)
A szüleimnél apa mérnök diplomás, anyának érettségije van (6-os válasz)
Nekem is volt kapcsolatom 18 évvel fiatalabbal..
40F
#27-es vagyok..
Az utolsó bnőm 24 éves volt és most is simán összejönnék 20 évvel fiatalabbal is..:D
#26: A #6-os válaszodban 20-25 éves nőket emlegettél, viszont ettől eltekintve sem értem, miért éreztél késztetést, hogy pont ebbe köss bele.
Tudom, hogy nem minden nő szerez diplomát, csupán felhoztam egy esetet példának, aminél szerintem ezerszer jobb két harmincas közös családalapítása. Egyébként ha már így belelendültünk a témába, megjegyezném, hogy érzek némi konzervativizmust és hímsovinizmust a hozzáállásodon. Egy nőnek éppúgy megvan a joga mérnökké, orvossá, ügyvéddé, akármivé képezni magát, mint ahogyan édesapádnak is megvolt, és manapság egyre többen élnek is a lehetőségeikkel. Ezek szerint te kifejezetten olyan társat keresel, aki kevésbé tanult nálad, és saját célok híján a tieidhez idomul?
#29!
A #6-os válaszoló NEM én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!