Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság az olyan kapcsolat, ami egy tizenéves lány, valamint egy huszas, akár harmincas (vagy negyvenes:D) férfi között van?
Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 18:18
11/34 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, igazatok van abszolut.:) igyekszem nem azzal foglalkozni, masok mit gondolnak, hanem hogy nekem mi a jo. Csak mondjuk ez a szuleim velemenyevel szemben nehezkes.
2017. jún. 19. 18:32
13/34 anonim válasza:
Én totálisan elfogadnék egy 16 éves csajt is barátnőnek. Főleg ha arra gondolok hogy Christina Applegate is annyi volt kb amikor elvállalta Kelly szerepét...
34F
14/34 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2017. jún. 19. 18:40
15/34 anonim válasza:
és még itt bátoritja mindenki, menjél akkor nagypapázni...
16/34 anonim válasza:
Ez nem társadalmi normákról szól, hanem arról, hogy nincs erő egyensúly egy ilyen kapcsolatban. Jó, most nyilván más az, ha egy 18 éves összejön egy 25 évessel, mintha egy 16 éves egy 40 évessel, de minél fiatalabb a lány, és minél öregebb a férfi, annál könnyebb manipulálni a lányt. Meg mi jó születik az ilyenből? Vagy az van, hogy a pasi eldobja idővel a lányt, amikor már ráunt, a lány fiatal kora pedig elszállt a széllel, vagy együtt maradnak, és ugye minél öregebb a pasi, annál előbb vénül meg, és szorul gondozásra, megint, elrabolva ezzel a párja fél életét...
17/34 anonim válasza:
15-16
Mi jó születik ebből? Mondjuk gyerekek. Akár 15 éves korkülönbségekből is.
18/34 anonim válasza:
Anyámék közt 16 év volt a korkülönbség. Ésakkormivan?
19/34 Sunshinedoll válasza:
Számomra semennyire, ultragáz a férfira nézve. Normális felnőtt ember nem is megy bele ilyenbe, csak lúzerek :)
Lehet hisztizni a komment elolvasása után.
Most.
20/34 anonim válasza:
barátnőm 22 éves én 40 nagyon jol meg vagyunk már 2 éve ugyhogy sok sikert mindenki annyi éves amennyinek érzi magát
azzal fexel le akivel jolesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!