Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskereso oldal?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiut tarskereson(jomagam ket honapja vetettem veget egy 4 eveskapcsolatnak es meg szarul vagyok igy semmi komolyat nem akartam) talalkoztunk tegnapelott,es mivelh en csak szexet akartam lefekudtunk,mit mondjak,szexualisan megfogott mert egesz ejjel birta xd utanna amikor ment el megjegyezte hogy (mert tudta h fogyozok es o amugy 170 cm es 50kg) hogy alig varja h fogyjak mert akkor nem lesz kulonbseg kettonk kozt,ramosolyogtam es amikor kilepett a kapun rairtam h bocs de aki ilyent mond azzal nem megy nekem es vege.Mire elolvasta mar hazament (50km-re lakik) de fogta magat es vissza jott kocsival megint hogy kerjen bocsanatot es beszeljuk meg,kimentunk egyet a szabadba beszelgetni aminek az lett a vege h megint lefekudtunk,akkor mondta hogy elmehetnek nala erre a napra-almosak voltunk es bealudtunk a munkahelyen,hozza bujva aludtam de mikor megebredtem mindig ereztem h vegig simogat es megcsokol,este kerdezte h biztos akarom h hazavigyen?nem aludnek ott?belementem,szolt az anyjanak hogy nala alszunk most,amibol megint szex lett es nem alvas egesz ejszaka (az az igazsag hogy mindketten nagyon szeretjuk csinalni) de napkozben sokat meselt az exerol,vele hasonlitot osze h en jobb vagyok,valljuk be en is azert meseltem az exemrol,es az az igazsag h en nem szerettem ot,nem azert volt kivalasztva de az ejjel amikor bealudtunk atolelt megint es megcsokolt ereztem valami olyant hogy bele tudnek szeretni-es reggel amikor hazahozott kerdeztem hogy amugy nem mondtad hogy te mit erzel-es mondta hogy kedvellek,ido kell hogy megszeressek valakit igaz,de veled most jo-en meg olyan szarul erzem magam hogy ezt mondta vagy nem tudom,szerintetek erez irantam valamit igy ezek utan?vagy csak azert remenykedek benne mert kezdek beleesni? (22N es 28F)

2017. júl. 28. 16:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni hogy meg soha senkit nem vitt haza,es fokepp nem mutatta be az anyjanak az exem kivul,es mar meselt az anyjanak rolam-ami fura mert mondtam neki h en semmi komolyat nem akarok,mostmar lehet h akarok de felek mert rosz tapasztalatokkal gazdagodtam :/ de egy fiu miert csinalna ilyent?
2017. júl. 28. 16:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazabol azert is nem akartam semmi komolyat mert az utobbi 4 evben azert voltam csak mert jo nő vagyok kinezetre de ahogy hiztam kicsit maris dobott a srac es nagy keseruseg volt megtapasztalni azt hogy a belso ertekeim nem szamitottak,ezert most nem akarok senkit mert ugyis tudom hogy a kulsom vonzza a ferfiakat es a belset le se szarjak
2017. júl. 28. 17:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ó Istenem.. :D Ezt olvasni is fájt. Lelkileg egy roncs vagy, ezért valaki mást próbálsz beleerőszakolni az életedbe, hogy azt mondja szerethető vagy.

Tanuld meg szeretni saját magad! Értékelni az életed, és tisztelni azt. Fel kell építened önmagad. Mert jelenleg egy kipukkadt lufi vagy, amit mások véleményére húzol.

2017. júl. 28. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt írtad:

"tudta, hogy fogyózok"

...

"alig várja h fogyjak"

...

"rámosolyogtam"

...

"ráírtam, hogy bocs de aki ilyent mond azzal nem megy nekem és vége"

Tehát tudtad, hogy tudja, hogy fogyózol. Miért bánt, ha megerősít és biztat a fogyókúrádban?

Talán nem a saját elhatározásodból fogyókúrázol, kényszerít valaki?

Ha mosolyogva búcsúztál, akkor pár perc múlva miért szakítasz tőle egy üzenetben.

Számomra ez érhetetlen, nem találok benne logikát. Úgy gondolom, hogy ezzel az érzelmi viharral csalódást okoztál a barátod számára, és ez mint egy tüske szerintem ott maradt benne, ami később mérgezni fogja a kettőtök kapcsolatát.

Jobban hangzott volna, ha annyival letudod a dolgot, hogy a személyi edződ azt mondta, hogy a testmagasságodhoz és a csontsűrűségedhez viszonyítva 65 kg lenne az ideális testsúlyod, ezért ha azt szeretné (a barátod), hogy egyforma súlyúak legyetek, akkor kezdjen el gyarapodni, rántson magára kb. 15 kilót.

2017. júl. 30. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!