Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem fogok kelleni senkinek sem? Sokszor úgy érzem jobb lenne ha már nem élnék
Figyelt kérdés
Anyám mindig példálózik hogy pl. xy. nézd csak hiába csúnya, mégis van egy férfi akinek kell. Én meg szerinte hiába sminkelem ki magam, öltözök szép ruhába, hiába veszem az arcomra a sok krémet, kenceficét, hiába sportolok még se kellek egy férfinak sem. Meg hogy ő az ismerősei előtt szégyenkezik, hogy bezzeg az ő lánya a kutyának sem kell, meg kérdezik tőle hogy van-e barátom, és szégyenkezve azt kell mondania hogy nincs. Nem igazán volt még kapcsolatom, csak olyan 2 és az is rövid ideig tartott. Gondolom 27 évesen már temethetem magam.2018. szept. 4. 10:43
1/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, már ismerkedhetünk is. Kváncsian várom leveledet!
2/21 anonim válasza:
De csak kened-fened magad és ingázol az otthon és a munkahely között vagy azért ismerkedni is szoktál ?
32/f
3/21 anonim válasza:
Ne add fel, rengeteg hasonló helyzetű nő/ férfi van, aki csak nagyok soká talált magának egy igazi párt
Ilyenre pedig ne is gondolj hogy jobb lenne ha nem élnél...
27 évesen még egyáltalán nincs minden veszve, bőven van még időd :)
4/21 A kérdező kommentje:
Interneten beszélek fiúkkal, de sose sülnek el jól a dolgok.
2018. szept. 4. 10:54
5/21 anonim válasza:
Mozdulj ki minél többet
Azt mondod szoktál sportolni is
Esetleg menj el néha futni kicsit olyan helyre ahol mások is szoktak futni, hátha összeismerkedsz valakivel
Én egy lánnyal futás közben ismerkedtem össze néhány éve :)
6/21 anonim válasza:
És mi lehet a probléma ? Képcserénél tűnnek el vagy beszélgetés közben ? Esetleg túl sokáig nem találkozol velük ?
32/f
7/21 anonim válasza:
Nem írtál ==> nem akarsz ismerkedni ==> temetheted magad vagy troll vagy.
8/21 anonim válasza:
Hát így már biztos nem akar majd veled ismerkedni :)
9/21 A kérdező kommentje:
Képcsere az nincs, már egyből látják hogy nézek ki, mivel a Facebookon írnak rám.
2018. szept. 4. 11:17
10/21 anonim válasza:
facén írnak rád?ott a nők nem szoktak válaszolni,nem tetszik nekik hogy csak a külsejük miatt írnak rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!