Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem fogok kelleni senkine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem fogok kelleni senkinek sem? Sokszor úgy érzem jobb lenne ha már nem élnék

Figyelt kérdés
Anyám mindig példálózik hogy pl. xy. nézd csak hiába csúnya, mégis van egy férfi akinek kell. Én meg szerinte hiába sminkelem ki magam, öltözök szép ruhába, hiába veszem az arcomra a sok krémet, kenceficét, hiába sportolok még se kellek egy férfinak sem. Meg hogy ő az ismerősei előtt szégyenkezik, hogy bezzeg az ő lánya a kutyának sem kell, meg kérdezik tőle hogy van-e barátom, és szégyenkezve azt kell mondania hogy nincs. Nem igazán volt még kapcsolatom, csak olyan 2 és az is rövid ideig tartott. Gondolom 27 évesen már temethetem magam.
2018. szept. 4. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
de minek írnak rád ha tudják hogy nézel ki,csak bejössz nekik akkor,te troll
2018. szept. 4. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Hogy érted amúgy hogy nem sülnek el jól a dolgok? Ha írnak neked, akkor nyilván tetszel nekik. Mi megy rosszul beszélgetés közben?
2018. szept. 4. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
#7 Miért írna neked? Te általában 53 évesnek írod magadat, a kérdező pedig 27. Nem gondolom, hogy egy ilyen fiatal nő egy idősödő férfivel szeretne feltétlenül ismerkedni.
2018. szept. 4. 11:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Találkozunk, aztán kiderül hogy csak a szexre megy. Meg volt már olyan aki írt, és egyből mellméret stb. volt kíváncsi. Nyilván aki ilyen annak vissza se írok. Meg volt már olyan aki úgy kezdte a beszélgetést, hogy nem bírt tovább magával, rá kellett írnia egy olyan szép lányra, mint amilyen én vagyok.
2018. szept. 4. 11:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ha érdeklődnek irántad, akkor csak nem nézhetsz ki olyan rosszul :)

Itt csak az a baj, hogy rossz emberekkel és rossz helyen ismerkedsz :)

2018. szept. 4. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

"Találkozunk, aztán kiderül"

"volt már olyan aki írt"

"volt már olyan aki úgy kezdte a beszélgetést"

Tehát a kérdésedben szereplő állítás, miszerint "még se kellek egy férfinak sem", hamis.

2018. szept. 4. 11:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Neked még mindig könnyebb dolgod van nőként, mint aki pasi. Én sem kellek senkinek, még a legolcsóbb ribinek sem. Öltözz ribisen, hidd el össze fog jönni, mert sok pasit nagyon be tud indítani ha felveszel vmi szexit.
2018. szept. 4. 12:06
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
kérdező,mért a gyökereknek válaszolsz?én jó ember vagyok,rá írok a nőkre és nem válaszolnak
2018. szept. 4. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy 27 éves nőnek már ne az anyukája ossza az észt párkapcsolatok terén. Nekem ebből a szempontból szerencsém van az enyémmel, vagy időben kijelöltem a határokat, de ilyenekbe nem szól bele. És azt is elismeri, hogy mondjuk 30 éve, amikor ő volt ennyi idős, még teljesen máshogy zajlott az ismerkedés. Online társkeresők eleve nem is léteztek, személyesen kellett odamenni beszélgetni, nem lájkolgatni meg jobbra húzni. A nőket még elhívtak randira, nem egyből d.gni. Legkésőbb 30 éves korára mindkét nem megállapodott. Szóval ő is elmondja, hogy egész más volt,és azt is, hogy nem irigyli, akinek most kell ismerkedni. Szerintem neked elsősorban anyuddal kéne beszélni, hogy legalább már ő ne frusztráljon téged.
2018. szept. 4. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok a másik oldalt. Az ásót kölcsön tudom adni én már kiástam magamnak a helyem 28/F
2018. szept. 4. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!