Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha meg a tarskereso oldalon se kellek senkinek?

Figyelt kérdés
androidos mobilomra letoltottem egy egesz jo alkalmazast ami tenyleg ingyenes. a mai nap folyaman kaptam csak kb 20-25 elutasitast. raktam ki kepet meg minden. csunyaknak es dagiknak is irtam kivancsisagbol nemsoka jott egy rendszeruzenet meg azok is elutasitottak. mi lesz igy velem sose volt csajom mar nem tudom elkepzelni hogy lesz valaha is. gondolom az a baj hogy sovany vagyok es nem ferfias. meg nem is helyes. de rajtam az edzes se segit egyszeruen igy maradtam. 26F

2018. szept. 11. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Ahogy már szóba került, ha jól néz ki az ember, akkor elég ennyit írni: "Szia! Ismerkedünk?" Irritáló formában: "Ismi"? 10-8 lány/nő vissza fog írni, akárhogy fényezik magukat, hogy ők csak ilyen-meg olyan normálisan megfogalmazott levélre válaszolnak, intelligens férfival ismerkednek. Előnytelen külsővel pedig írhat az ember bármilyen egyedi levelet, 26456 nőből talán 2 vissza fog írni. Így van ez, nem kell itt eljátszani a "nők ügyvédjét", hogy biztos a nyitással volt a gond.
2018. szept. 11. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
#11 Sajnos rettentő tudatlanságot arulsz el a nőkkel kapcsolatosan.Ez azt feltetelezné,hogy Bp-en minden jó csaj mellett egy jó pasit látsz. Ez nagyon nincs így! Párom kiszaladt a világból ilyen közeledések től, még ha úgymond jó pasi volt az illeto,akkor is.Maradjunk annyiban,hogy az itt siránkozók többsége idő, pénz, energia befektetése nélkül akar komoly sikert elérni. Úgy meg nem fog menni, marad az örök recskázó lét.Amikor én randiztam,még a gyengébb nőkre is elment 20-30 ezer forintom ugy,hogy nem történt aztán semmi.Mégsem jöttem föl ide a GYIK-ra sirankozni, hogy"Jaj,már a csunyabb nőknek se kellek, pedig pénzt is aldozok rájuk!"Aki beletanul a "nők áldozata "szerepbe,ne várja azt az élettől,hogy majd megjutalmazza.
2018. szept. 11. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Ha ilyen "jó indulatúan" nyilatkozol azokról, akik nem tetszenek és/vagy nem kellesz nekik, ne csodálkozz, ha nem kellesz senkinek.

Megsúgom: kevésbé dekoratív embereknek is van párjuk. Rengeten kompenzálnak jó indulattal, művészi vénával, jó hanggal, stb.

Te mit tudsz nyújtani nem túl dekoratív csávóként?

2018. szept. 11. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Társkeresőn úgy ötvenszer annyi férfi van, mint nő. Ráadásul a női profilok jórésze is kamureg, troll, meg üzemeltetői bot. Ne csodálkozz, ha nem jársz sikerrel.

Tudod kiknek van sikerük társkeresőn? A nőknek, meg az extrém jóképű vagy szupergazdag pasasoknak. Te ott labdába se rúgsz. A belső értékeket a nők magasról, toccsanósan szarják le.

2018. szept. 11. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Az itt a baj, hogy az emberek ebben ak orban nem igazán becsülik meg a kapcsolataikat.

A férfiakra is igaz, meg a nőkre is.

Nőkre így:

Írok neki normális, összeszedett levelet, tisztelem benne a nőt a beszélgetések során, igyekszem figyelni arra, hogy ne bántsam meg.

Mivel elég kövér vagyok, választ nem kapok, hiába csinálok az életben sokmindent.

A férfiakra: amikor mondják, hogy de ronda ez a csaj.

Mindkettő elég gusztustalan.

Ezért nem jók az érzékenyebb lelkűeknek a társkeresők, mert olyan húspiac jellegük van. "Miért írjak neki vissza ha másik ezer akad még?"

Persze a másik oldalon lévő emberke legyen fiú vagy lány rögtön azt fogja gondolni, hogy ő nem ér semmit, pedig csak rossz csatornát választott az ismerkedésre. Én már megjártam mindent emiatt, volt látens depresszió, szorongásos tünetek. Mindez akkor kezdődött, amikor egy csúnya elutasítás után elkezdtem társkeresőzni. Addig nem volt normális életem, folyton néztem azoldalakat, írogattam olyan embereknek, akik nem voltak rá méltók. Lejöttem az ilyen honlapokról, szép lassan rendbe jött a lelkem, igaz, kellett hozzá pszichológus. És igen, informatikus szoftverfejlesztő vagyok, de igyekszem nem az a tipikus kocka lenni. Direkt nem úgy fogalmaztam, hogy nem vagyok az, mert az vagyok, csak törekszem az ellenkezőjére. Lett közben egy zenekar, ahol befogadtak, az is sokat dobott rajtam. Most úgy vagyok, hogyk erülöm a témát, mert minden próbálkozásom során eszembe jutnak azok az idők, amikor meg kellett küzdenem azzal, hogy a vakságom ellenére teljes értékű embernek tartsanak a nők. Bizony volt olyan lány, aki azt mondta, hogy cukinak, aranyosnak tartotta, hogy, mint fogyatékos ember közeledek feléje.

Kell egy idő, míg ezen át tudok lendülni.

Mielőtt bárkiben felmerül a kérdés, a számítógépet felolvasóval használom, így dolgozom és tanulok is.

Kérdező, neked is azt mondom, hagyd a témát, te is biztosan egy értékes ember vagy, még akkor is, ha az átlagtól eltérőnek tartanak. Mindenképp emberek között legyél, akkor is, ha fájj. Rád fog találni az igazi előbb-utóbb.

Én sem vagyok átlagos, vannak autisztikus jegyeim, de leszarom, hogy emiatt kinéznek. Csak, hogy egyet mondjak: Simán megmondom egy hangról, hogy melyik zenei hanghoz áll közel, és, hogy kb. mennyi a frekvenciája. Kb. 20 évvel ezelőtti dolgokra is simán emlékszem, körmömnyi műanyag mütyűrökről megmondom, hogy melyik géphez tartozik, illetve, hogy milyen emlékek kötnek hozzá, melyik helyiségben találtam meg utoljára, stb.

2018. szept. 12. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!