Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 28 évesen 178 centihez 55...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 28 évesen 178 centihez 55 kilo vagyok mert ilyen a testalkatom akkor már is nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Édesapám is 30 éves kora után kezdett el "férfiasodni", addig ugyan ilyen testalkatú volt mint én. Voltak már szép, értelmes barátnőim, de még fiatalon. Legutoljára 22 évesen kellett párt találnom, utána 6 évig voltunk együtt, de akkor még nem volt annyira férfiatlan ez a testalkat. Most viszont egyértelműen látom a nőkön, hogy taszító számukra a megjelenésem.

A menj el gyúrni és hasonlókat hagyjuk, mert komoly fizikai munkát végzek és a hobbijaim is nagyon sok fizikai erőt kívánnak.

2018. aug. 23. 17:06
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Mielőtt jönne, hogy hülye vagyok az a baj:

*akkor már nem is kellek

2018. aug. 23. 17:08
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
A sport és a fizikai munka teljesen más, a sport célzott edzés, a fizikai munka nem az. Azért ilyen a testalkatod, mert nem figyelsz oda célzottan, és csak hagyod, hogy legyen valahogy, az ilyenek szoktak később pocakot ereszteni, mikor elkezd lassulni az anyagcsere. Szóval azt mondom, hogy sportolj, de ha nem akarsz, a te problémád. A lehetőség ott van neked is. Nem kell gyúrni, mást is lehet, úszhatsz, túrázhatsz is, amivel pl. a szívet és a tüdőt is edzed, ami hasznos. Volt egy kollégám, szintén fizikai meló, 40-es, de rendszeresen eljárt reggelente úszni.
2018. aug. 23. 17:10
 3/25 A kérdező kommentje:

Nem fejtettem ki teljesen. A fizikai meló szőlész-borászkodást jelent. Ott azért kell karból dolgozni rendesen. A hobbijaim pedig az építkezés, kertépítés/kertészkedés és a túrázás, barlangászás.

Simán birok annyit mint a gyúrmás haverjaim, túrázásba meg lehagyok bárkit pedig 14 éves korom óta dohányzom, most vagyok leszokóban mert tény, hogy ez se jön be sok nőnek. Azonkívül, hogy egy káros és értelmetlen szokás.

2018. aug. 23. 17:19
 4/25 anonim ***** válasza:

Fogalmad sincs a testépítésről, meg úgy nagyjából az emberi test működéséről.

Ha zavar a fizikumod, akkor kezdd azzal, hogy elolvasod az ezzel kapcsolatos alapismereteket, könyveket.

Olyan nincs, hogy valaki betartja a szabályokat és ne látszana az eredmény fél-egy év múlva, évek alatt meg ne változna meg a fizikuma.

2018. aug. 23. 17:37
 5/25 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar egyébként, csak az, hogy a nőknél ez ennyire nem egyeztethető össze a férfiassággal.

Tehát testépítésbe se fogok kezdeni mert nagyon távol áll tőlem és más kedvéért nem akarok magamon változtatni.

A menj el gyúrni dolgot csak azért írtam, mert mindig ezzel jön mindenki és nem akarok gyúrni, illetve ha nem testalkati kérdésről lenne szó, akkor már régen 80-90 kilos állatnak kéne legyek.

Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ez ennyire kizáró ok e és bár nem kaptam választ nőktől, de talán ez a legőszintébb reakció, hisz még egy segítőszándékú válaszra sem méltatnak egy ilyen testalkatú embert mint én. :)

2018. aug. 23. 18:41
 6/25 anonim válasza:
100%

Már sok srácnak adtam tanácsot. A legtöbb esetben NEM a külső a probléma (hacsak nem vagy ápolatlan, mert az tényleg gond).

A legfőbb probléma általában az önbizalom és a kommunikációs készség hiánya. Valószínű a testtartásod, a hangod, a beszédmódod stb. nem egy magabiztos, jó fej, domináns férfit sugall. Nagyon sok férfi alárendelődik másoknak, és nem tud kiállni magáért, főleg egy szép nővel szemben. Dolgozz ezeken (pl. vedd fel magad videóra és nézdd vissza), és beszélgess nagyon sok lánnyal. Idővel sokat fogsz javulni.

A kondi vagy testmozgás abban is segít, hogy több lesz az energiád, jobb a kisugárzásod, a testtartásod stb., tehát tényleg jó. De nem alapfeltétel.

2018. aug. 23. 18:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én is kemény fizikai munkát végzek, talán még nálad is keményebbet(kb 20km gyaloglás/nap, emellett folyamatos 10 kilós tárgyak cipelése). Akárhogy nézem, soha nem lesz tőle olyan izomlázam, mint a kondiban egy célzott edzés után. Nem a genetikára kell fogni, nyilván az is valamennyire közbeszól, alkati kérdés is, de nem az miatt nem izmosodsz. Azért nem izmosodsz, mert ahelyett, hogy tennél érte, inkább itt panaszkodsz. Olvasd el a sárga kapszulát, egy alapot ad az egészről, aztán ha jobban érdekel, akkor menj bele a témába.
2018. aug. 23. 18:43
 8/25 A kérdező kommentje:

"A legfőbb probléma általában az önbizalom és a kommunikációs készség hiánya. Valószínű a testtartásod, a hangod, a beszédmódod stb. nem egy magabiztos, jó fej, domináns férfit sugall. Nagyon sok férfi alárendelődik másoknak, és nem tud kiállni magáért, főleg egy szép nővel szemben. Dolgozz ezeken (pl. vedd fel magad videóra és nézdd vissza), és beszélgess nagyon sok lánnyal. Idővel sokat fogsz javulni."

Nagyon szépen köszönöm a segítőszándékú válaszokat, de egyre inkább úgy érzem, hogy nem vagyok erre a világra való, elbuktam a természetes szelekcióban. Nem leszek magabiztos, hogy egy nőt elcsábítsak. Tudom, hogy ez kell a nőknek, de én nem ilyen vagyok és nem is leszek az a kedvükért. Magabiztosság helyett én konszolidált vagyok és realista. Nem fogom magam olyan dolgokba beleélni, aminek nem látom valós alapját.

Domináns se leszek, legfeljebb az ágyban, ugyanis én egyenrangúnak kezelek minden embert. Gyengét, erőset, férfit, nőt, szegényt, gazdagot. Tök mindegy.

Egyébként általában jól megértem magam a nőkkel, szeretik a humorom, utcán is szoktak rám mosolyogni, vagy flörtölni is. Csak sosem az eseteim, vagy külsőleg, vagy belsőleg. Szóval nem teljesen igaz, hogy nem kellenék senkinek, csak nagyon válogatós vagyok és ugye eleve nem vagyok férfias, kevesebb lehetőségem van mint egy alfahimnek. :)

Tényleg hasznos tanácsokat adtatok, igazatok van a gyúrásban is és abban is, hogy domináns, határozott, kimaxolt férfi kell a nőknek, csak én nem akarok olyan lenni, amilyen nem vagyok. Számomra ez manipuláció és önbecsapás is.

Maradok inkább egyedül.

2018. aug. 23. 18:52
 9/25 anonim ***** válasza:
8%
Van a nőknek egy rajongótáboruk. Ez ált. olyan 5-20 főből szokott állni, akiket bármikor megkaphat, ha úgy akarja. Amíg te nem vagy az első helyen, addig cseszheted, mivel az elsőtől fog kezdeni. Jobbnak kell lenned 5-10-15 másiknál, ezt pedig nem lehet önsajnáltatással elérni. Ha nem szeretnél kondizni azzal sincsen gond, mivel nem minden nőnek létfontosság, de ne mondja már nekem senki, hogy az izmos testhez nem vonzódnak jobban a nők.(Maximum azok, akik 0-24be csokit esznek és a genetikára hagyatkozva lecsúnyázzák a kidolgozott testet, csak mert nekik soha nem lesz olyanjuk.) De ez szimplán nem elég, fejben is ott kell legyél, gyúrj agyra is, olvass, művelődj. Legyen stílusod és tudd a határaidat, olyan nőt keress, aki hozzád illik.
2018. aug. 23. 19:00
 10/25 anonim ***** válasza:

Kezdj valamit magaddal amitől színes lesz kicsit az életed. Tudom mit érzel hasonló cipőben járok. Ne azzal teljenek a napok hogy csak ez jár a fejedben hogy mikor lesz már valakid.

Gyúrásról meg annyit hogy ha mellé nem eszel semmi cuccot, akkor látszatja sem lesz. Egyébként kösz én sem vagyok hajlandó semmi ilyen "természetes" cuccot bevinni a szervezetembe. Mondjuk nekem nincs bajom az alkatommal, csak megértem ezt a részét is.

2018. aug. 23. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!