Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 28 évesen 178 centihez 55...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 28 évesen 178 centihez 55 kilo vagyok mert ilyen a testalkatom akkor már is nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Édesapám is 30 éves kora után kezdett el "férfiasodni", addig ugyan ilyen testalkatú volt mint én. Voltak már szép, értelmes barátnőim, de még fiatalon. Legutoljára 22 évesen kellett párt találnom, utána 6 évig voltunk együtt, de akkor még nem volt annyira férfiatlan ez a testalkat. Most viszont egyértelműen látom a nőkön, hogy taszító számukra a megjelenésem.

A menj el gyúrni és hasonlókat hagyjuk, mert komoly fizikai munkát végzek és a hobbijaim is nagyon sok fizikai erőt kívánnak.

2018. aug. 23. 17:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem lehetsz tul vonzo csontvaz kinezetu ferfikent haver
2018. aug. 24. 03:09
 22/25 anonim válasza:

"Nem leszek magabiztos, hogy egy nőt elcsábítsak. Tudom, hogy ez kell a nőknek, de én nem ilyen vagyok és nem is leszek az a kedvükért."

Én is ugyanolyan voltam mint te, mielőtt elkezdtem volna ismerkedni. Rengeteg olyan helyzetbe mentem bele, amitől féltem, és ezek során sok önbizalmat szereztem (főleg a csajozásban, persze még sok olyan terület van, ahol nem vagyok nagyon magabiztos).

Igaz, bennem nagyon erős vágy élt, hogy szerezzek barátnőt. Ha benned ez nincs, maradhatsz egyedül is. Sehol nincs előírva, hogy kapcsolatban kell élned.

Lehet amúgy, hogy irreálisan nagyok az elvárásaid a nők irányába.

Amúgy szerintem is mindenki egyenlő, akár miniszterelnök, akár csóró, de attól még a nők vonzódnak a magas rangú emberekhez. Én domináns férfin olyat értek, aki t

2018. aug. 24. 08:01
 23/25 anonim válasza:

Véletlenül elküldte.

Én domináns férfin olyat értek, aki természetes vezetőként viselkedik, nem feltétlen olyat aki lenyom másokat.

2018. aug. 24. 08:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Veled semmi gond nincsen ugyanez a szitu nálam is én 29 vagyok ne változz senkiért akkor nem téged szeretnek én személyszerint 3 éve elengedtem ezt a kérdést ha így ahogy vagyok ilyen alkattal stílussal stb nem kellek senkinek és a fejüket elforditják akkor ennyi nem lesznek ez miatt álmatlan éjszakáim semmivel sem vagyok kevesebb ember. Azóta egyedül vagyok megszoktam nem is nagyon vagyok kíváncsi a drámára ha a sors ugy akarja megtalálom a hozzám valót ha nem nem. ;)
2018. aug. 24. 22:37
 25/25 anonim ***** válasza:

19es válaszoló vagyok.

Egy megfelelő anyagi helyzet adhat akkora önbizalmat is, hogy az elfedheti a külső hiányosságokat, én legalábbis így látom a környezetemben. A megjelenéseddel (ez alatt az öltözködést, ápoltságot és testtartást értem) és/vagy a beszédstílusoddal lehetnek komolyabb problémák véleményem szerint. Ha edzel magadra némi izmot, előfordulhat, hogy szívesebben néznének meg a nők, de ez önmagában nem fog az öledbe pottyantani senkit, és ezt a saját bőrömön is tapasztalom, hiszen 60 kilós girnyóként küzdöttem fel magam egy 93as hústoronyra. 30 évesen nem ott tartok anyagilag, ahol illene, és részben emiatt nem merek továbbra sem ismerkedni.

2018. aug. 24. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!