Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luzer vagyok a csajozásba! Hogy a legkönnyebb bele törödni hogy nem kellek senkinek? Évek óta semmi sikerem.30f
Akkor keress fel egy pszichológust és kezdjetek el dolgozni az önbizalmodon, önbecsüléseden. A problémád más nem fogja helyetted megoldani. Kézbe kell venned az irányítást a saját életed felett.
29N
A pszichológus nem ér kalap szart se. Megkapod hogy hülye vagy, és elszórsz erre egy valagnyi pénzt. Fú de megéri...!
A legegyszerűbb, ha belátod, hogy a párkapcsolatok fölöslegesek, deficitesek és kártékonyak. Rengeteg időt és energiát kell beléjük ölnöd, és sohasem térülnek meg. Ha mindezeket az erőforrásokat valami hasznosra fordítanád, amiből profitálhatsz is, sokkal előrébb lennél, és nem érdekelnének a nők.
persze, a mesékben biztosan
eleve ott hibádzik már amit írtál, hogy egy 18 évesnek totálisan más világfelfogása van, mint egy 25 évesnek, és te úgy mosod össze a kettőt, mintha valójában ugyanaz lenne, csak az egyik halmaz fiatalabb
gondolj bele abba, mennyit nyersz azzal, hogy nem vagy párkapcsolatban!
teljesen szabad vagy, azzal kufircolsz akivel akarsz, a pénzed és az időd a tiéd, arra fordítod, amire jólesik, nincs állandó megfelelési kényszer, nem kell alkalmazkodnod senkihez se, és nem kell családot & gyerekeket se eltartanod
fényévekkel jobban jársz egyedül - egy stabil, nyugodt, boldog életed lehet
lehet engem is lepontozni a társfüggő kreténeknek, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!