Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem senkinek nem kellek akkor ez úgy is van?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy aki tetszik nekem annak én nem. Holtbiztos, hogy így van, úgyhogy be sem próbálkozok. Minél inkább telik az idő, annál jobban érzem azt, hogy egyedül maradok.
Ha valakit érdekelnék akkor 100% hogy tenne is azért, hogy valamilyen úton-módon a közelembe kerüljön?
2018. nov. 17. 17:26
11/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Odafigyelek magamra, de tényleg semmi értelme. Mondták már, hogy külsőre pedig jó vagyok, de ennek mintha épp az ellenkezőjét tapasztalnám. Senki sem foglalkozik velem, nem is igazán bír senki az az igazság. Az is igaz, hogy közeledett már nagyon szép lány, de csúfos vége lett. De úgy általában levegőnek vagyok nézve.
2018. nov. 17. 17:55
12/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy nevezhető férfinak ilyen hozzáállással 63-as ne áltasd magad. :D
13/22 anonim válasza:
Ezt mondom, hogy valószínűleg a kisugárzásoddal és magabiztosságoddal van gond. Én azt csinálnám a helyedbe, hogy elkezdenék ismerkedni és nem ijedni meg egy-két "pofontól". :) Mármint elutasítástól. Egyre tapasztaltabb leszel és majd meglátszik ez a kisugárzásodon.
14/22 A kérdező kommentje:
Attól tartok ha belefutok két-három visszautasításba még mélyebbre kerülök, és csak magamat hibáztatnám, még rosszabbul néznék magamra. Feladni viszont nem hinném, hogy örökre fel lehet, 21-22 évesen meg főleg.
2018. nov. 17. 18:07
16/22 anonim válasza:
Az is egy tévhit, hogy azt hiszed szerintem, hogy ha jó pasi lennél, akkor nem utasítana vissza senki. Ez egyáltalán nem így van. Nagy számok törvénye alapján kell gondolkodni. Mindenkinek nem lehetsz szimpatikus és mindenkinek akkor sem jönnél be, ha nagyon jó pasi lennél.
17/22 A kérdező kommentje:
Ha nagyon jó pasi lennék akkor is félnék a lányoktól, úgyhogy ez zsákutca.
Nem volna jobb ötlet ha nem is próbálnék csajozni bármennyire vágyom valakire? Esetleg visszatérni rá mondjuk 5 év múlva.
2018. nov. 17. 19:08
18/22 anonim válasza:
Szerintem ne fogd fel véresen komolyan, különben túl sokat aggódsz!
20/22 A kérdező kommentje:
Hogy nem lett belőle semmi?
Igen, az enyém.
2018. nov. 17. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!