Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek én senkinek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek én senkinek?

Figyelt kérdés

Rendes, jó humorú, tisztelettudó férfiként (azt már nem is merem leírni hogy jól nézek ki), a nők csak hátrálnak.

Igaz nem keresem a lehetőséget, mert már félek az elutasítástól. Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön.

Nem tudom hova kellene fejlődni, hogy többre nézzenek. Mert rendre csak azt kapom hogy kopjak le, ez már nagyon siralmas.

Magamról annyit, hogy nem cigizek, nem alkoholizálok, tudok sütni, főzni (ami muszáj, mivel egyedül élek), szeretem magam körül a rendet. 10 éves korom óta gitározok.

Van persze több dolog is amit említhetnék, de nagy vonalakban ezek a főbb dolgok. Szerintem nem egy eldobható ember vagyok.

Ha ez sokáig így fog maradni, valószínű hogy remete leszek!😂

Lehet oltogatni.....

2019. jan. 29. 18:06
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
72%
Hat ezek alapjan, nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy baj lenne veled. Kerdeztel mar vissza, miert gondoljak az ellentetet a lanyok? Kaptal valami feedbacket arrol hogy mi a baj veled?
2019. jan. 29. 18:08
 2/44 anonim ***** válasza:
Nem hiszik azt, hogy meleg a pite?
2019. jan. 29. 18:17
 3/44 A kérdező kommentje:
#2, nem olyan a kinézetem hogy azt sugallja.
2019. jan. 29. 18:19
 4/44 anonim ***** válasza:
63%

"ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön"

Pedig lehet ezt kellene, hogy egy kicsit tökösebben állj a nők elé.

2019. jan. 29. 18:26
 5/44 anonim ***** válasza:
43%

szerintem ne vedd komolyan a tars keresest, és ne vedd a szivedre ha vissza utasitanak vegul is miert lenel olyannal akinek amugy sem tetszel.

Ne vedd komolyan a lanyokat és mindj nekik bármit amire epp gondolsz es utanna ne azon agyalj hogy vajon most elrontottam valamit vagy mashogy kellet csinaljam.

Ereztesd veluk hogy egyaltalan nem akarsz tolluk semmit , de ennek ellenere mondhatod nekik hogy hu de jol nez ki de utanna semmi kepp se varj tolluk rogton azt hogy majd radmasznak , ellenkezoleg .

az van ha bók utan kb leszarod oket akkor ok fognak teperni.Meg stb.

A lanyok jol leszidjak majd a kommentom de rohadtul ne higgy nekik

2019. jan. 29. 18:40
 6/44 anonim ***** válasza:
ne aggódj én sem. 22F
2019. jan. 29. 18:44
 7/44 Rockarc ***** válasza:
80%

Neked talaltak ki a netes tarskeresot. A kerdes, hogy irasban megallod-e a helyed?

42F

2019. jan. 29. 18:45
 8/44 anonim ***** válasza:
14%
Hát mert pl csöpögsz az önsajnálattól és a nők a határozott céltudatos pasikat szeretik talán azért.
2019. jan. 29. 18:50
 9/44 A kérdező kommentje:
#8, túl élénk a fantáziád! Nem sajnáltatom magam.
2019. jan. 29. 18:56
 10/44 A kérdező kommentje:
Nekem találták ki a netes társkeresőt? Ezt miből következtetted ki? Soha életemben nem próbáltam neten ismerkedni, ezután sem tervezem. Még élőben sem megy, nemhogy virtuálisan, ahol azt sem tudod ki van a gép mögött.
2019. jan. 29. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!