Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek én senkinek?
Rendes, jó humorú, tisztelettudó férfiként (azt már nem is merem leírni hogy jól nézek ki), a nők csak hátrálnak.
Igaz nem keresem a lehetőséget, mert már félek az elutasítástól. Csajozós sem vagyok és ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön.
Nem tudom hova kellene fejlődni, hogy többre nézzenek. Mert rendre csak azt kapom hogy kopjak le, ez már nagyon siralmas.
Magamról annyit, hogy nem cigizek, nem alkoholizálok, tudok sütni, főzni (ami muszáj, mivel egyedül élek), szeretem magam körül a rendet. 10 éves korom óta gitározok.
Van persze több dolog is amit említhetnék, de nagy vonalakban ezek a főbb dolgok. Szerintem nem egy eldobható ember vagyok.
Ha ez sokáig így fog maradni, valószínű hogy remete leszek!😂
Lehet oltogatni.....
"ha úgy alakul nem állok a nő elé azzal, hogy márpedig én barátnőt akarok most rögtön"
Pedig lehet ezt kellene, hogy egy kicsit tökösebben állj a nők elé.
szerintem ne vedd komolyan a tars keresest, és ne vedd a szivedre ha vissza utasitanak vegul is miert lenel olyannal akinek amugy sem tetszel.
Ne vedd komolyan a lanyokat és mindj nekik bármit amire epp gondolsz es utanna ne azon agyalj hogy vajon most elrontottam valamit vagy mashogy kellet csinaljam.
Ereztesd veluk hogy egyaltalan nem akarsz tolluk semmit , de ennek ellenere mondhatod nekik hogy hu de jol nez ki de utanna semmi kepp se varj tolluk rogton azt hogy majd radmasznak , ellenkezoleg .
az van ha bók utan kb leszarod oket akkor ok fognak teperni.Meg stb.
A lanyok jol leszidjak majd a kommentom de rohadtul ne higgy nekik
Neked talaltak ki a netes tarskeresot. A kerdes, hogy irasban megallod-e a helyed?
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!