Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy év alatt egy matchem volt Badoon. Nem kellek senkinek. Mit tegyek?
Ne vedd a szívedre, ott nagyon válogatósak az emberek. Meg elég rossz a felhozatal is.
Nekem sem volt ott egy matchem sem, mégis voltak barátnőim.
Nekem több 100 van. De csak egó növelésére járok fel. Van barátnőm.
Próbálj élőben ismerkedni, hagyd a netet !
Ha nő vagy, fogyj le, ha férfi vagy, gyúrjál.
32/f
Badoo egy rakat fos, proli és vénasszonyokkal van teli.
Használd a Tindert ha már társasozni szeretnél.
Badoo az tényleg szar. Nekem volt vagy 600 matchem 2 hónap alatt férfiként, de abból kb. max 5-10 ütötte meg azt a szintet amit elvártam minden szempontból.
Tinderen jobb a felhozatal, de egónövelésnek és tapasztalat szerzésnek jó volt...
Nekem évi 20-30van. A badoonál biztos rájöttél már,hogy ha tetszel valakinek,utána belépsz az igen-nem játékra akkor néha első néha 20.nak feldobja az illetőt. Szóval nekem 20-30ból 10 ha tetszik a többire csak rányomok. Kb abból a 10 ből 2-3ami tényleg kölcsönös. Az én városom+50km. Putris és/vagy láncdohányos egyedűlálló anyuka(gyerek+cigi miből???milliomos?) Vagy ego növelésnek van fent.
Fiatal barátom a társkeresés hülyeség. A társ találás jó. Nyitott igényes ....nak kell lenni jó beszélőkével. És élőben lesz sikered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!