Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 28 évig nem kellettem senkinek az mire utal?
Sok olyan fiú/ l férfi lehet ebben a helyzetben mint én ?
Titeket zavar ha láttok egy 15 éves srácot aki testiségben előrébb jár a nőkkel mint ti 2x annyi idősen ?
Jó lesz így nektek a karácsony ? 😂
Semmit sem tudunk a korodon kívül rólad. Így értelmes választ sem fogaz kapni.
Egyszer vokt itt az oldalonegy srác, aki sírt ugyanez miatt. Felajánlottam, hogy ha küld egy képet, leírom a véleményemet, hogy külsőre van-e vele gond, vagy valahol máshol van probléma. A külsőjével volt gond: rettentő igénytelen kinézet (zsíros, hosszú hak, trampli ruházat, macinaci, piszkos cipő-azt mondta ő ezt viseli általában). Leírtam, min lenne érdekes változtatnia. Pár hónappal később hasonló panaszkodó kérdés- mit ad isten, ugyanaz az illető, semmit sem változtatott.
Ha 28 évig nem kellettél, vizsgáld meg magad objektíven és VÁLTOZTASS. Mind a külső, mind a belső fontos és szükséges. Ha nem változtatsz, ne várj változást.
24/N
"VÁLTOZTASS. Mind a külső, mind a belső fontos és szükséges. "
Jaja, az ember az arcszerkezetén olyan sokat tud változtatni... :D
Lehet az arcon is változtatni:
pattanásos vagy? járj kozmetikushoz.
rosszak a fogaid? csináltasd meg!
stílustalan a hajad? Járj fodrászhoz/borbélyhoz
nincs karaktered? növessz szakállat!
béna a szakállad? borotválkozz!
szarul áll a szemüveg? kontaktlencse
kopaszodsz? nyírd kopaszra/hajbeültetés
"de nem tudok rajta változtatni ! El vagyok hízva mint egy disznó."
Miért is nem tudsz rajta változtatni?
Ez csak mozgás és étrend, ha kell, akkor segítséggel, orvos, dietetikus, edző, de olyan nincs, hogy az elhízáson nem lehet változtatni.
Tudod, mit? Olvasgass egy kicsit és tanulj tőle:
“
Lehet az arcon is változtatni:
pattanásos vagy? járj kozmetikushoz.
rosszak a fogaid? csináltasd meg!
stílustalan a hajad? Járj fodrászhoz/borbélyhoz
nincs karaktered? növessz szakállat!
béna a szakállad? borotválkozz!
szarul áll a szemüveg? kontaktlencse
kopaszodsz? nyírd kopaszra/hajbeültetés”
Az aknés arcbőrömre nincs megoldás! Gyógyíthatatlan betegség ! Csak tüneti kezelés van ami enyhíti! Minimálbérből nem tudok komolyabb fogorvoshoz menni ! Az sztk meg ugye nem híres a jó kezelésről ! Az első fogaim nagyon rendben vannak! De van már pár hiány bal oldalt , ami nem látszik azonnal. A többi amit példának írtál, azok nem vonatkoznak rám.
Na, kiderült, mi a helyzet: van egy kövér malacunk, akinek nem kellenek a szintén kövér malacok, hanem az őzikék és a hattyúk közül akar magának párt találni. Ahhoz lusta, hogy lefogyjon, nincsen annyi akaratereje, ami egyéb személyiségbeli gyengeségekre is enged következtetni.
Azt hiszem, a kérdést megválaszoltam, hogy mire utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!