Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellettem soha senkinek?

Figyelt kérdés

Mindig kimentem falunapokra, karácsonyi ünnepségre mindenre. Mentem gyakran kocsmába, moziba, szórakozó helyre, kiállításra, rendezvényre (még magam is sokszor szerveztem) és rendszeresen kint sportolok (futok, biciklizek). Ha kellettem is mindig cigány, vagy alkoholista környékezett meg részegen, vagy vagyonszerzés céljából.

Mostanában annyira gyötör a magány, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Ma kötelet is kerestem (komolyan kipróbáltam, hogy tudok-e még bitócsomót kötni).

Egyedül fogom leélni ezt a nyomorult életemet.

Most szakítottam végül a falunappal. Ma táncos rendezvény volt és 15 év óta most először kihagytam (10 éves koromtól jártam ki eleinte kíváncsiságból majd 15-16 éves koromban elkezdett jobban érdekelni az ismerkedés lehetősége és helyettem mindig más kelt el, nem egy ismerősöm odakinn ismerkedett meg, míg én hoppon maradtam).

Elkeseredtem, feladtam az egészet.

25/N

2017. aug. 18. 17:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Csak a faluban próbálkozol? Mert ha igen, tágítani kellene a kört. A kötelet rakd el! Az is lehet, hogy előnytelen a külsőd, azért nem vagy kelendő, de ezt nyilván nem tudhatom kép nélkül.
2017. aug. 18. 17:18
 2/17 anonim ***** válasza:
4%
Elég ronda lehetsz. Kötél nem kell de ne is változtass.
2017. aug. 18. 17:19
 3/17 anonim ***** válasza:

Ismeretlenul nehez barmit is mondani. Semmit nem tudunk a szemelyisegedrol, se a kulsodrol.

Ennek fenyeben csak kitartast lehet kivanni.

2017. aug. 18. 17:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Ronda lehetek? Akkor a kretén mázsás tehenek, hogy a búbánatba kerültek el hamarabb?
2017. aug. 18. 17:24
 5/17 A kérdező kommentje:
És a cigányok, vagy az alkoholisták? Velem egykorúak és már vagy 5 pudé ott van a szoknya alatt.
2017. aug. 18. 17:27
 6/17 anonim ***** válasza:
Oh hogy házasodnál.... :D arra meg várnod kell. Építs karriert, az dívik mostanában. :D
2017. aug. 18. 17:28
 7/17 A kérdező kommentje:
A karrierépítés már rég megvan. Azért akar folyton cigány rám akadni, vagy alkoholista, hogy a büdös piáért gürizzek neki.
2017. aug. 18. 17:30
 8/17 anonim ***** válasza:
6%

Na latod ezert nem kellesz senkinek mert karriert építgetsz. :D

De ez a ferfiaknak is jobb mert nem kell elviseljenek. Szerintem kezdj el egyejszakazni/tinderezni, az visszahoz a lenduletbe.

2017. aug. 18. 17:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Előbb írtam, hogy a karrier tetején vagyok, nincs mit építenem. Stabilan elvagyok kb tavaly értem el a csúcsot és tartom. Ezen mi a karrierépítés? Nem dolgozom túl magam, busszal járok (még azt se mondhatja senki, hogy ott se találkozok senkivel). Mi volt ma is? Előkészültem egy barátommal rendezvényre, elhívott, hogy segítsek, erre megint egy büdös alkoholista talált meg negyedóra alatt. Szépen megfogalmazva elküldtem melegebb éghajlatra. Tényleg alkec volt, dőlt belőle a cefreszag.
2017. aug. 18. 17:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Mutasd a búrádat!
2017. aug. 18. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!